Tüm Ankara' lı dostları çay içmeye beklerim.

Ufak çaplı da bir buluşma yapmış ve özlediğim sohbetinizle hasret gidermiş oluruz diye düşündüm.

Görüşmek üzere..

|
||
diecastr.com
|
||
16 TEMMUZ - ANKARA ÇAYYOLU ANTİKA PAZARIYetkili: G.HEPARSLAN
28 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
16 TEMMUZ - ANKARA ÇAYYOLU ANTİKA PAZARI16 Temmuz 2017 Pazar günü için Ankara Çayyolu Antika Pazarı' ndan yer kiraladım ve sabah 8:00' den akşam 19:00' a kadar orada olacağım..
Tüm Ankara' lı dostları çay içmeye beklerim. ![]() Ufak çaplı da bir buluşma yapmış ve özlediğim sohbetinizle hasret gidermiş oluruz diye düşündüm. ![]() ![]() Görüşmek üzere.. ![]()
Re: 16 TEMMUZ - ANKARA ÇAYYOLU ANTİKA PAZARIKeşke yakın olsam da gelebilsem Gökhan abi
![]() ![]() Şimdiden size iyi eğlenceler ![]()
Re: 16 TEMMUZ - ANKARA ÇAYYOLU ANTİKA PAZARI
Teşekkürler Ufuk, kalpler bir olsun.. ![]() ![]()
Re: 16 TEMMUZ - ANKARA ÇAYYOLU ANTİKA PAZARIBir terslik olmaz ise oradayım Gökhan abi.
![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: 16 TEMMUZ - ANKARA ÇAYYOLU ANTİKA PAZARISormaya gerek var mı?
![]() ![]() --- Emre Erbaşar
Re: 16 TEMMUZ - ANKARA ÇAYYOLU ANTİKA PAZARIBi aksilik olmazsa gelmeye çalışacağım.
![]() ![]()
Re: 16 TEMMUZ - ANKARA ÇAYYOLU ANTİKA PAZARIİnşallah bir terslik çıkmaz da orada olurum.
Modelcilik bir tutkudur...
Re: 16 TEMMUZ - ANKARA ÇAYYOLU ANTİKA PAZARIHanımın sınavı olmasa orada olacaktım ama yine şanssızlık...
Re: 16 TEMMUZ - ANKARA ÇAYYOLU ANTİKA PAZARIAslında Ankara buluşması sayılır bu. Ekstra davete gerek yok. Herkesi görmek isterim kendi adıma.
![]()
Çok sevindim Serdar.. ![]()
Yaani.. ;) ![]()
Sınavda başarılar Erman. Kalpler bir olsun.. ![]() ![]()
Gelmeye çalışma, gel.. :)) Sensiz olmaz.. ![]()
Biz davet edelim de, sonra; vay ben görmedim, vay ben duymadım demesinler.. :)) ![]()
28 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir |