2012 model C100 kasa Chevrolet Captiva kullanıcısı olarak tek seçenek 1/43 ölçekte Norev üretimi model olunca (Paudi üretimi 1/18 ölçek bir model de var youtube'da ama onu hiç görmedim satışta) kololesiyona ilk ve tek 1/43 ölçek modelim eklenmiş oldu. İtiraf etmeliyim ki boyut ufaklığı sebebiyle gizli alımlarda bu ölçek çok işe yarar ve eve gizli gizli sokmada sıkıntı yaratmaz ama 1/18 ölçeğe alışmış birisi olarak bu ölçek çok küçük geldi gözüme. Yine de akrilik stand çok hoş bir detay, ayrıca eli yüzü düzgün bir model bu, rafta hiç sırıtmaz.
Bu ölçekte kapı, kaput ve bagaj açılmıyor mu yoksa benim modele özgü mü bilmiyorum ama açılmayan parçalar sebebiyle içini resimleyemedim. Sonuçta 1/1 aracımın renginden farklı olsa da diğer tüm fiziki özellikleri ile aynısı olan bu modeli sevdim, sizlere de eğer mümkünse 1/1 aracınızın modelini edinmenizi tavsiye ederim. Ve bu vesileyle tüm forumun bayramını kutlarım, sağlıklı ve mutlu nice bayramlar dilerim. Sözü daha fazla uzatmadan işte karşınızda Chevrolet Captiva

(İş bilgisayarım güvenlik sebebiyle forumlarda resim paylaşılabilen resim yükleme sitelerine giriş yapmama izin vermediğinden farklı bir şekilde resim link'i paylaşıyorum, anlayışınız için teşekkür ederim)
https://resimyukle.io/g/QhbNcP5W0O