Beni BMW temasına başlatan estoril blue rengini aldıktan sonra,yanına (dakargelb||)sarısını eklememek olmazdı.
Umarım begenirsiniz.

|
||
diecastr.com
|
||
Otto Models BMW E36 M3 (Dakargelb ll)Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
26 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Otto Models BMW E36 M3 (Dakargelb ll)Herkese merhaba,
Beni BMW temasına başlatan estoril blue rengini aldıktan sonra,yanına (dakargelb||)sarısını eklememek olmazdı. Umarım begenirsiniz. ![]() En son DemirMB tarafından, 15 Tem 2017, 14:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Re: Otto Models BMW E36 M3 (Dakargelb ll)Otto bu işi biliyor, modelcilerin can damarından giriyor ve sonuçta kazanıyor.
Paylaşım için teşekkürler Adaşım. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: Otto Models BMW E36 M3 (Dakargelb ll)Sarı çok yakışıyor bu arabaya.
![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: Otto Models BMW E36 M3 (Dakargelb ll)Gerçeği de modeli de efsane olacak türden.. Keyifli sergilemeler dilerim Emre.
![]()
Re: Otto Models BMW E36 M3 (Dakargelb ll)Ben de mavinin yanına düşünmedim değil. HAyırlı olsun. Güzel görünüyor.
![]() ![]()
Re: Otto Models BMW E36 M3 (Dakargelb ll)teşekkürler paylaşım için umarım bana da birgün nasip olur modellerimin ayrıntılı fotoğraflayıp atmak................
Re: Otto Models BMW E36 M3 (Dakargelb ll)Hayırlı olsun kardeşim.Gerçekten güzel bir model inceleme fırsatım oldu.Çekimler çok kaliteli olmuş ellerine sağlık
![]() ![]() Atasından selamlar ;)
Re: Otto Models BMW E36 M3 (Dakargelb ll)Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. İlk çıktığı gün siparişini vermiştim diğer tüm e36'lar gibi anında aldığım kaçırılmaz modellerden. Kardeşlerinden selamlar, güle güle sergilemen dileklerimle.
![]() Hatta birde spoiler paylaşayım, sarı e36'nın 1/2000 numaralı modeli bende. ![]() ![]() Bavarian Engineers Club
Mechanical Engineer
Re: Otto Models BMW E36 M3 (Dakargelb ll)Rengiyle ve duruşuyla çok dikkat çekici bir model, farları ve jantları özellikle beğendiğimi belirtmek isterim. Paylaşım için teşekkürler, keyifli sergilemeler
![]()
Re: Otto Models BMW E36 M3 (Dakargelb ll)
Teşekkür ederim Emre abi. ![]()
Sarı rengin yakıştıgı ender araçlardan. ![]() ![]()
Teşekkür ederim Berent abi. ![]()
26 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir |