Bu arada Beykoz korusundaki çekimlerimizi bitirip çıkarken iki kişinin ittiği bir BMW e36 korunun içine getirildi. Burak abi doktorun yaralıya müdahalesi gibi müdahale etti ama sanırım motor pert

|
||
diecastr.com
|
||
Beykoz-Tarabya kargaşası...(Yeni fotoğraflarla)Yetkili: G.HEPARSLAN
20 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Beykoz-Tarabya kargaşası...(Yeni fotoğraflarla)Herkese selamlar. Bu gün Burak Abi (tuningbg) ve ben ufak çaplı bir buluşma yaptık. Buluşmaya vesile olan da gerçek bir aracın çekimlerini yapacak olmamdı. Önce Beykoz'a geçtim sonra ters bir gelişme sonucunda Burak Abi'yle birlikte Tarabya'ya geçtik. Vapurda foto çekemedik ne yazık ki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada Beykoz korusundaki çekimlerimizi bitirip çıkarken iki kişinin ittiği bir BMW e36 korunun içine getirildi. Burak abi doktorun yaralıya müdahalesi gibi müdahale etti ama sanırım motor pert ![]() ![]() En son .alhas. tarafından, 21 Ekm 2010, 18:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
![]()
Re: Beykoz-Tarabya kargaşası...Bu güzel paylaşım için teşekkürler kardeşim.
![]() ![]() ![]()
Re: Beykoz-Tarabya kargaşası...güzel bir buluşma oldu:)resimleri aldığımda bende diğer kalanları paylaşırım sanırım
![]() ![]()
Re: Beykoz-Tarabya kargaşası... Buluşma ve fotoğraflar güzel..
Ellerinize sağlık.. ![]() En son sui_cast tarafından, 19 Ekm 2010, 22:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
![]()
Re: Beykoz-Tarabya kargaşası...Güzel buluşma olmuş, yüreğinize sağlık. Ancak ikili bir pozunuz neden yok
![]() Bu arada siyah BMW'yi beğendim ![]()
Re: Beykoz-Tarabya kargaşası...
İkili poz çektirebileceğimiz kimseyi bulamadık ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Beykoz-Tarabya kargaşası...Güzel buluşma ve fotoğraflar. Artık bu fotoğraf hiç yabancı değil, itile itile getirilen götürülen E36 lar. Her ne kadar hepimiz çok sevsek de yaşı itibariyle de biraz nazlı olmaya başlayan araçlardan. Bakımsız bırakmamalı tabi
![]() ![]()
Re: Beykoz-Tarabya kargaşası...Alhas'tan beklenen güzellikte çekimler. Ellerine sağlık abicim.
Beraber fotoğraf da olsaymış, tam süper olacakmış. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: Beykoz-Tarabya kargaşası...Alhas İstanbul'a gelirsem E21i de getireyim E30'un yanına
![]() 10 numara bir buluşma olmuş valla keşke 2li fotoğrafta olsaymış yüreğinize sağlık ![]() ![]()
Re: Beykoz-Tarabya kargaşası...tüm yorumlar için teşekkürler:) güzel buluşmanın devamı fotoları beğenilerinize
![]() buda bendeniz :) saygılarımla ![]()
Re: Beykoz-Tarabya kargaşası...Dostum ellerine sağlık çok güzel fotoğraflar arabada bir şey yoktur umarım
![]() ![]()
20 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir |