Üstat yine ustalığını konuşturmuş.Anadol Pikap'ı da yaparak model dünyasına armağan etmiş.Kendisini gerçekten tebrik ediyorum.
http://www.korkutvarol.com/Anadol_Pikap-tr01.html
|
||
diecastr.com
|
||
1:24 Anadol PikapYetkili: resatsirin
20 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
1:24 Anadol PikapÜstat yine ustalığını konuşturmuş.Anadol Pikap'ı da yaparak model dünyasına armağan etmiş.Kendisini gerçekten tebrik ediyorum.
http://www.korkutvarol.com/Anadol_Pikap-tr01.html ![]()
Re: 1:24 Anadol PikapSürekli takip ediyorum siteyi her ortaya çıkan modelde ayrı bir şaşkınlık içerisinde kalıyorum gerçekten tebrikler
![]()
Re: 1:24 Anadol PikapEmekleri, tecrübeleri ve hobiye olan katkıları ile tartışılmaz isim olan Korkut VAROL abimizi bir kez daha ayakta alkışlıyorum...
![]() Kilometre engellerinin dışında ve keşke biraz daha yakın olabilse idik... ![]()
Re: 1:24 Anadol PikapMüthiş bir çalışma olmuş ve söyleyebilecek söz yok. Korkut Varol beyin özellikle türk motifleri işlemesi ve tıpkı ülkemizdeki gibi eskitmeleri harika bir biçimde işlenmiş olması, tam da hayalimizdeki modelcilik anlayışını irdeliyor. Tek silecekli olması ve o sileceğin sürüdüğü kısmın temiz ve geri kalan kısmın tozlu olması ve eğrilmiş plaka çok doğal duruyor. Büyük ustanın ellerine sağlık ve paylaşım için teşekkürler...
![]()
Re: 1:24 Anadol Pikap![]() Bu kadar ince düşünülmüş bir çalışmayı ve böylesine bir emek için saygı duyuyor, Korkut Beyi takdir ediyorum... ![]()
Re: 1:24 Anadol PikapGökhan abi engeller var biliyoruz;ama artık şu da var;o tren geçti..Yani acı ama gerçek bu benim gözümde.
Bu arada Kenan abi yorumuna sonuna kadar katılıyorum.Bu büyük üstadın yapmış olduğu 1:24 Anadol A1 maketini alıp toplama fikrim iyice baş gösterdi hazırlamış olduğu şu pikap projesinden sonra. ![]()
Re: 1:24 Anadol PikapPaylaşımın ve bilgilendirmen için teşekkürler Serhat.
-- Üstad'ın çalışmaları ayakta alkışlanacak nitelikte. ![]() ![]() ![]() --- Emre Erbaşar
Re: 1:24 Anadol Pikapkesinlikle çok başarılı bir çalışma.
yani modeli yapmayı becersek böyle bir eskitme nasıl olacak.takdire şayan, eline sağlık ustanın.. paylaşım için teşekkürler..
Re: 1:24 Anadol Pikap![]() ![]() ![]()
Re: 1:24 Anadol PikapYine harika bi model çıkmış ortaya. Gerçeğine bu kadar yakın bi işçiliği hiç bi model üreticisi çıkaramaz ortaya tebrik ediyorum. Öreneceğimiz çok şey var...
20 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir |