Global Moderatör olarak paylaşımlarının devamını dilerim Burak..

|
||
diecastr.com
|
||
Yeni G-mod Burak-bYetkili: Emre E., G.HEPARSLAN, resatsirin
24 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Yeni G-mod Burak-bForum sayfamızda Moderatörümüz ve değerli üyemiz Burak Balıkçı'nın yeni görevinde kolaylıklar dilerim..
Global Moderatör olarak paylaşımlarının devamını dilerim Burak.. ![]() ![]()
Re: Yeni G-mod Burak-b![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Yeni G-mod Burak-bBende isterim bende... Resim mesim yok şu an elimde...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Yeni G-mod Burak-b
Farklı bir yaklaşım... ![]() ![]()
Re: Yeni G-mod Burak-bTeşekkürler Mustafa, teşekkürler arkadaşlar ![]() ![]() Haşa Alper, Admin'im Gökhan Abim apayrı ![]() ![]()
![]() ![]() Bahadır önce Raidu'yla görüşmem var. Ardından AutoArt'a gidip yeni Mustang'ler konusunda direktifler vereceğim, seminerim var. Kyosho'nun BMW modelleriyle ilgili bir konferansa katılacağım. Minichamps'in boya kimya laboratuvarında denetmenlik yapacağım. Yatming'in kalite iyileştirme toplantısına sözcü olarak davetliyim. Welly'nin avrupa model üretim sıkıntısı için ara buluculuk yapacağım. Son olarak ta, Maisto'nun çalıntı kalıplarla model üretimi davasına katılacağım. Şimdilik planlananlar bunlar ![]() Desteğinizi eksik etmediğiniz için eksik olmayın, teşekkürler ![]()
Re: Yeni G-mod Burak-bHayırlı olsun Burak Abi...
Re: Yeni G-mod Burak-bBurak abi hayırlı olsun
![]() PERFORMANCE IN ACTION
Re: Yeni G-mod Burak-bHayırlı olsun Burak.
Bende kırılmayan MB yıldızı istiyorum. İletiver "Manufacturer" lara, "Vendor" lara "Global" moderatörsün ya artık Türkçe cümle içi yabancı kelime paralama eğitimide al bence. Bu konuda "author" bulamazsan ben sana yardımcı olurum :) ![]() Bu arada 100. iletimi yazmışım. Kısmetin bol olsun...100 ve katları şeklinde artsın Burak ![]()
Re: Yeni G-mod Burak-b
Aboouuv ![]() ![]() ![]()
Re: Yeni G-mod Burak-bBurak kardeşim hayırlı olsun, yeni görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Ben de kendi isteğimle moderatörlükten eski konumuma geri çektim görevimi. Yogun olmamdan ötürü ve bazı belirsizliklerden dolayı bu şekilde davranmayı doğru gördüm kendimce.
Kolay Gelsin
24 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Duyurular & Forum Kuralları & Yardım Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |