|
||
diecastr.com
|
||
06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLER.Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLE![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLEDeniz Bey tekrar merhaba,
Koleksiyonunuzda modern f1 modelleri hiç yok mu ? yoksa ben mi göremedim , elimde güzel modeller var ve bu ay içerisinde yenileri gelecek ( raikonen-hamilton-kovalainen-hakkinen...) size uygun fiyattan verebilirim :) saygılar.
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLEüstadım kelimelerin bittiği yerdeyim şu an sadece diyebilirim ki bu mükemmmel koleksiyon için yüreğine sağlık emeklerine sağlık RABBİM hepimize nasıip etsin böyle özel bir koleksiyonu
![]()
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLEBu şeylerin oturduğum mahallede olduğu aklıma gelince çıldırıyorum
![]() ![]()
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLEabi kendine küçük bi cennet yapmışsın.
![]() ![]() ![]()
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLE
Darısı başınıza diyorum Sertan kardeşim o zaman. ![]()
İlgine çok teşekkür ederim Özgür ama inan Formula-1 çok seven birisi olarak bir tane bile aracım yok nedense hiç hevesim olmadı,garip ama gerçek. ![]() ![]() ![]()
Çok teşekkür ederim canım kardeşim eğer yardım edebileceğim bir konu olursada seve seve elimden geleni yaparım. ![]()
Ben sana kaç kere gel dedim Alhas kardeim kapımız açık herkese ![]()
Allah razı olsun kardeşim daha iyileri sizlerin olsun diyorum,63 yok sanırım ama GMP filan yaparsa mutlaka alırım. ![]()
Teşekkür ederim abi ![]() ![]() ![]()
Ne zaman istersen kardeşim. ![]()
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLEDeniz abi o subaru ve mitsubishi rafını biri çalıp bana getirse ne sevap işlemiş olur anlatamam
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir |