Ne buluşmaymış ki; üçüncü değişik konu açılarak fotoları paylaşılan bir buluşma oldu. Ama genç arkadaşların birbirinden güzel fotolarını paylaşmaları çok iyi olmuş; iyi ki de konuları açıp paylaşımlarını yapmışlar... Ben dün çok yorgun geldim ve Cyg'den, buluşma dönüşü aldığım iki adet 1/43 modeli incelerken vakit geçti ve paylaşamadım. Özür dilerim. Çoğu beklenen fotolardı çünkü...

Genç arkadaşlar, afiyetle yenen yemeklerin hemen arkasşından, masada modelleri çıkartıp paylaştılar bile. Kyosho'nun beyaz külçeleri müthiştiler...

BİLAL (BİLOBEK)

DEVRİM ABİ (REVOLUTİON)

DENİZ ABİ (MAKOSHARK)

Soldan sağa; BARLAS, OZAN ve TANKUT ATİLLA...

İLKE ABİ (CLİO RSI) Kendisi gün boyu, muhtelif konularda; son derece yararlı olan teknik-methodik açıklamalarda bulundu. Keşke daha uzun sohbet edebilseydik; tanıştığıma çok memnun oldum...

MEHMET (mehmet_20) Uzun süredir msn'de yazışıyor olmamıza rağmen ilk defa birebir görüştük kendisiyle...

BURAK BALIKÇI (BurakB) Kendisi bizi Nazlı'la beraber (Focus) CYG'ye bırakırken zahmet çektiler. Geldikleri için kendisine ve Nazlı'ya çok teşekkürler...

Şimdi de; buluşmaların ana aktivitelerinden biri olan model paylaşımlarının fotoları. Herzamanki meşhur model fotoğraflama seti; deniz kenarındaki yer... Yemek yediğimiz yerden 40-50 adım sonra oradaydık...

Burak'ın getirdiği Thunderbird, ve Mustang'leri yaktı ortalığı... Özellikle detayları ile '80's Mustang Convertible harikaydı. En uzun da o incelenedi zaten...

Bilal ışıkçılık yaparken...

Benden inciler...

Bunlar da bizlerin toplu fotoları...

Konunun başlarında herkesin tekli fotosunu, alta ismini de ekleyerek tanıttım; ama benim tekli fotom olmadığı için aşağıdan lendimi tanıtayım...

Gördüğünüz gibimodel çekimi yerine, daha çok gelemeyenlerin meraklandığı anları ve bizleri fotolamaya çalıştım. Paylşımı bizden önce açan arkadaşlara tkrar teşekkür ediyorum; çünkü bana kalsaydı, bekleyenlere çok ayıp olacaktı ki yine de oldu. Konunun başında da dediğim gibi; aynı akşam çok yorgundum ve erken yattım ve ondan önce de daha sonra hepsini toplu paylaşmayı düşündüğüm 1/43'lerimden ikisini dönüşte Cyg'den aldığım için (1/43 AutoArt beyaz 190E ve autoArt siyah E30 M3) onlarla oyalanmıştım... Bugün de bu saate kadar neden paylaşmadığımı sorabilirsiniz ki bugünkü meşguliyetim aşağıdaki fotodaki gibiydi...Kendisi bir gün rotarla geldiği için buluşmaya gelemedi ama detaylı paylaşımını pek yakında yapacağım.

Buluşmalar, forum üyesi olmanın en güzel yanlarından biri kesinlikle ve en somut göstergesi de aynı zamanda... Aynı zevki faklı yönleriyle yaşayan minyatürcü insanların dilinden yine minyatürcüler anlar ve yaptığımız işin doğru olduğunu, kendi içimizde yinelemek ve modelcilik aşkını tazelemek için bu tip buluşmaların sık olması -az kişili gruplarla dahi olsa- kesinlikle çok keyifli, yararlı ve gerekli diye düşünüyorum. Gelen herkesin ayaklarına sağlık. Nice buluşmalara