keremgurel yazdı:Öncelikle bu buluşmayı ayarlayan Oğuzhan ve Serdar kardeşlerime teşekkür ederim.
Bilgisayarsız ve internetsiz bir hayatın dayanılmaz ağırlığında soluklanmaya çalışan ben, bir de arabamın serviste mahrum tutulmasıyla servis görevlileriyle cebelleşir oldum ki baba,eş olmanın getirdiği sorumluluklarla boğuşmalarıma hiç değinmiyorum bile.
Yukarıdaki Parçanın ana fikri şu ki bu yazı da yine istediğim kıvamda yaşayamadım.

Bu nedenle her iki mesajdan birinde nükteli ve yakınma dolu sözlerine rastaldığım Kenan beyden özellikle özür diliyorum.
Buluşma bu koşturmaca içinde nefes alma zorluğu çeken benim için çok çok iyi oldu.Modelci duygularım tekrar yorgun kalbimde hayat buldu

, ruhum modelciliğin şulesi ile aydınlandı ve bu dünyada vakt-i zamanında edindiğim ruh dinlendirici uğraşlara da malik olduğumu hatırlayıverdim.
Vitrine koyup öylece kendi başlarına bıraktığım, populasyonlarını artırmak için herhangi bir bütçe ayırmayıp çaba da harcamadığım modellerim E320'yi temsilci olarak gönderdikleri toplantı sonrasında eve döndüğümde artık daha fazla ilgi beklediklerini haykırdılar suratıma adeta.
Nice toplantılarda görüşmek üzere.
Tüm çabası ve fotoğraflar için Oğuzhan kardeşime tekrardan teşekkürler.
Kerem abi buluşma konusunda katıldığın için ben teşekkür ederim.Sıkıntılarından en yakın zamanda kurtulursun umarım.Modeller de haksız sayılmaz abi.Ben en az 2 model bekliyordum ama uzak yoldan ve araçsız geldiğin için bu seferlik affedildin

Bir dahaki sefere yoklama alıcaz artık

Buluşmaları en geç 2 ayda bir yapmalıyız bence.Kışında olsa güzel kareler yakalayacağımıza inanıyorum ve en azından birbirimizi görmüş oluruz.

Nice buluşmalarda görüşmek üzere abi.