|
||
diecastr.com
|
||
Samsun Buluşma-4 Ağustos 2010Yetkili: G.HEPARSLAN
50 ileti
• 4 sayfadan 3. sayfa • 1, 2, 3, 4
Re: Samsun Buluşma-4 Ağustos 2010Çok güzel bir buluşma olmuş. Herkesi tebrik ederim. Oğuzhan Abi şu X5'e hayranım ya.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Samsun Buluşma-4 Ağustos 2010Diecast komiks çok iyi olmuş
![]() ![]() Eline sağlık Oğuzhan abi,fotoğraflar çok güzel olmuş.Bu arada Mercedes E320 ile BMW E34'ün bu kadar uyumlu olacağını hiç tahmin etmemiştim ![]()
Re: Samsun Buluşma-4 Ağustos 2010Öncelikle bu buluşmayı ayarlayan Oğuzhan ve Serdar kardeşlerime teşekkür ederim.
Bilgisayarsız ve internetsiz bir hayatın dayanılmaz ağırlığında soluklanmaya çalışan ben, bir de arabamın serviste mahrum tutulmasıyla servis görevlileriyle cebelleşir oldum ki baba,eş olmanın getirdiği sorumluluklarla boğuşmalarıma hiç değinmiyorum bile. Yukarıdaki Parçanın ana fikri şu ki bu yazı da yine istediğim kıvamda yaşayamadım. ![]() ![]() Buluşma bu koşturmaca içinde nefes alma zorluğu çeken benim için çok çok iyi oldu.Modelci duygularım tekrar yorgun kalbimde hayat buldu ![]() Vitrine koyup öylece kendi başlarına bıraktığım, populasyonlarını artırmak için herhangi bir bütçe ayırmayıp çaba da harcamadığım modellerim E320'yi temsilci olarak gönderdikleri toplantı sonrasında eve döndüğümde artık daha fazla ilgi beklediklerini haykırdılar suratıma adeta. Nice toplantılarda görüşmek üzere. Tüm çabası ve fotoğraflar için Oğuzhan kardeşime tekrardan teşekkürler. ![]()
Re: Samsun Buluşma-4 Ağustos 2010Gerçekten harika bir buluşma olmuş
![]() Bu fotoğrafları gördükten sonra hafta içi yapılacak olan İstanbul buluşmasına sabırsızlandım ![]()
Re: Samsun Buluşma-4 Ağustos 2010Neşeniz ve Muhabbettiniz daim olsun..
Teşekkürler hepinize... ![]()
Re: Samsun Buluşma-4 Ağustos 2010
Evet abi yanlışıkla 2 tane koymuşum.Kaldırıyorum hemen ![]() ![]() ![]()
Re: Samsun Buluşma-4 Ağustos 2010Oğuzhan' cığım, yüreğinize sağlık. Buluşmaya katılan arkadaşlara da tek tek teşekkürlerimi iletiyorum.
![]() Bu arada DIECASTR COMICS çalışman harika olmuş. ![]() Şu an tesadüfen bulduğum bir sinyal sayesinde internete bağlandım. Bu yüzden kısa geçiyorum. Tatil dönüşü, değerlendirmelerim ve açacağımız YENİ BAŞLIK olan DIECASTR COMICS için güzel bir çalışma olduğunu yinelemek isterim. Buluşmaya katılan / katılamayan, ayrıca bu güzel buluşmanıza, mesajları ile desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimle... Sağlıcakla kalın. ![]() ![]() ![]()
Kenan abi yorumun için teşekkürler.Buluşma muhabbeti ve fotoğrafları bol oldu.Abi keşke Salı günü gelebilsek ve sizlerle buluşabilsek.Seni de bekliyoruz buralara. ![]() ![]()
Emre abi teşekkürler.Tek makineyle sayıca bol fotoğraf çektik ve eğer albüme baktıysanız Photobucket ten 180 e yakın fotoğraf var ![]() ![]() ![]()
Alper abi teşekkürler.Tebessüm verebildiysek yüzüne ne mutlu bize. ![]() ![]() ![]()
Teşekkürler yorumun için Arda. ![]() ![]()
Sonunda başardın demek abi ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkürler Emre.X5'e ve rengine bende hayranım.Kerem abide aynı şekilde emin olabilirsin ![]() ![]()
50 ileti
• 4 sayfadan 3. sayfa • 1, 2, 3, 4
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |