Özellikle S80 benim hoşuma gitti.
Saygılar...
|
||
diecastr.com
|
||
Öylesine ModifikasyonlarımYetkili: BuRaK-B
13 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Öylesine ModifikasyonlarımHerkese selamlar. Dün akşam masanın üzerinde 43 modellerle sohbet ederken diğer bir 43 oyuncak olan burago nun jantları aklıma geldi ve benim Volvo'ların ikisinde öylesine denedim. Baktım sonuç hoşuma gitti fotoğraflarını çektim. Dedim sitede de paylaşayım belki insanların hoşuna gidebilir. Bir de siz bakın bakalım ; (bu arada resimlerin sarışınlığından dolayı özür dilerim akşam avize ışığında çekim yaptım
![]() Özellikle S80 benim hoşuma gitti. Saygılar... ![]()
Re: Öylesine ModifikasyonlarımAlhas'ım jantlar çok mu büyük olmuş bana mı öyle geldi acaba
![]() İlkinde çok dışarıda kalmış jantlar,diğeride hani maistonun çok fena jantlı serileri var ya öyle olmuş ![]() Emeğine sağlık kardeşim arada benimde çok hoşuma gidiyor birinin jantını ötekine takmak ![]() ![]()
Re: Öylesine Modifikasyonlarım
![]() C 30'a daha çok yakışmış bence de. Ellerine sağlık Alhas. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: Öylesine ModifikasyonlarımHepinize teşekkür ederim
![]() ![]() ![]()
Re: Öylesine ModifikasyonlarımValla hi ben çok beğendim.S80 Amerikan zenci gangsterlerinkine benzemiş.Eline sağlık.
![]()
Re: Öylesine Modifikasyonlarımkardeşim eline sağlık güzel durmuş ben de C30 U çok beğendim devamını bekleriz ayrıca çekimler de güzel olmuş baştan altıncı favorim
Re: Öylesine Modifikasyonlarım1 43 e mod yapmakta büyük cesaret... Tebrikler Alhas... Ellerine sağlık...
![]()
Re: Öylesine ModifikasyonlarımHerkese teşekkür ederim. Dediğim gibi öylesine tamamen 5 dakikalık bir şey.
![]()
Re: Öylesine ModifikasyonlarımÇok teşekkür ederim İbrahim'im
![]() ![]()
Re: Öylesine Modifikasyonlarım43 modifikasyonu her ne kadar zor olsa da,iyi becermişsin
![]() C30 çok hoşuma gitti ![]()
Re: Öylesine ModifikasyonlarımTeşekkür ederim Ozan
![]() ![]() ![]()
13 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |