Topluca Volvo'larım ;
Saygılar...

|
||
diecastr.com
|
||
Minichamps 1/43 Volvo S40Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
23 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Minichamps 1/43 Volvo S40selamlar herkese. Bugün Adem Abi (laorden) ile 2 adet model aldım onlardan birisi karşınızda ;
Topluca Volvo'larım ; Saygılar... ![]() ![]() ![]()
Re: Minichamps 1/43 Volvo S40Ufak çapta, 1:43 ve Volvo bombardımanı yaşadık galiba. Tebrik ederim Alhas, bu da çok şık model.
![]() --- Emre Erbaşar
Re: Minichamps 1/43 Volvo S40
Sanırım o GPS (Global pozisyonlama sistemi) Mutlaka duymuşsunuzdur uydu üzerinden gideceğiniz yeri ya da nerde olduğunuzu söylüyor. ![]()
Re: Minichamps 1/43 Volvo S40Alhas'ım maşallah çok güzel bir model edinmişsin güle seyret diğerleri ile birlikte
![]() Hadi gönder alçaltalım şunu ![]() ![]()
Köpeğin olsun abi ![]() ![]() ![]()
Re: Minichamps 1/43 Volvo S40tekrardan hayırlı olsun kardeşim gerçekten güzel modeller çekimlerin de güzel olmuş göstergeye bittim ayrıntı çok hoş
Re: Minichamps 1/43 Volvo S40Tam senlik bir model demiştim ilk gördüğümde,hatırlarsan
![]() Kırmızı renk gerçekten çok iyi duruyor üzerinde.Makinenin hakkını veriyorsun doğrusu ![]()
Bölümden kastın diorama sanırım ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Minichamps 1/43 Volvo S40Nedense en çok bu kırmızı rengini yakıştırıyorum ben bu araca. Modeli zaten MC kalitesinde olduğundan harika. Alhascım yolun Kozyatağı Paladium Alışveriş merkezine düşerse, oradaki ToyzShop'ta gri renklisini görmüştüm, birde Göztepe Klasik Garaj'da Volvo 850 var, haberin olsun. Bu güzelliklerin yanına 1:18 AA'dan Volvo eklemeyi düşündün mü hiç, herşeyiyle hariha çünkü
![]()
23 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir |