yabancı kaynaktan alıntıdır..
|
||
diecastr.com
|
||
Autoart 1/18 Pagani Zonda R
11 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Autoart 1/18 Pagani Zonda RResmi tanıtımdan önce haberi sizlerle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yabancı kaynaktan alıntıdır.. ![]()
Re: Autoart 1/18 Pagani Zonda RÖzellikle motor kısmında Exoto'dan esintiler var; hatta baya baya Exoto'luk var da denebilir! Bu arada Aa'ın el atmadığı model kalmadı; yakında yapacak model bulamadığı için Anadol'a da el atacak gibi... Allah mı söyletti nedir.
![]() ![]()
Re: Autoart 1/18 Pagani Zonda RAhmet; benim için bu paylaşımın harika oldu uzun zamandır beklediğim ve internetten fuarda olan resimlerine bakarak iç geçitdiğim bir modeldi......
Paylaşım için teşekkür eder ve çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi varsa yazarsan sevinirim. Kenan'ın dediği gibi AA her modele el attı; bizim Anadolu yaparmı bilmiyorum ama ceplerimizi çok yakacağı şimdiden belli ![]() ![]()
Re: Autoart 1/18 Pagani Zonda RSanırım Millenium kategorisinde bir araç olarak çıkacak. Detaylardan öyle görünüyor en azından. Bu da fiyatının 300-500 TL arası olacağının göstergesi gibi...
Re: Autoart 1/18 Pagani Zonda R
MALESEF GÖRDÜM KARDEŞİM...ALINACAKLAR LİSTESİNE EKLENDİ....MODELİN ÜRETİCİSİ VERİLMESEYDİ EXOTO DİYEBİLİRDİM...BAŞARILI BİR MODEL... ![]() ![]() ![]()
Re: Autoart 1/18 Pagani Zonda R
MALESEF GÖRDÜM KARDEŞİM...ALINACAKLAR LİSTESİNE EKLENDİ....MODELİN ÜRETİCİSİ VERİLMESEYDİ EXOTO DİYEBİLİRDİM...BAŞARILI BİR MODEL... ![]() ![]() ![]()
Re: Autoart 1/18 Pagani Zonda RFenaymış buda,teşekkürler Ahmet.
![]()
11 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir |