Filmde oynayan Eddie Griffin, doktor olan arkadaşının yeni aldığı Enzo'suyla kaza yaptı.Yanlız bu olay filmde geçmiyor.Gerçekte yaşandı.

Burdanda fragmanını izleyebilirsiniz: http://www.vidivodo.com/36857/redline-the-movie
|
||
diecastr.com
|
||
Redline
11 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
RedlineÇok güzel bir film.Ama CD marketlerde bulamıyorum hiç nedense.O yüzden internetten izlemeye çalışıyorum.Buyrun fotolara bakın:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filmde oynayan Eddie Griffin, doktor olan arkadaşının yeni aldığı Enzo'suyla kaza yaptı.Yanlız bu olay filmde geçmiyor.Gerçekte yaşandı. ![]() Burdanda fragmanını izleyebilirsiniz: http://www.vidivodo.com/36857/redline-the-movie ![]() DK-Performance Diecast Tuning
Re: RedlineAman Allahım ne olmuş o Enzo'ya öyle inanmak istemiyorum!
![]()
Re: Redline
O da birşey mi Mustafa abi.Fragmanı izle, film için kaç tane araba feda edilmiş görürsün.Filmdeki bütün kazalar gerçek.Sadece SLR'nin takla atması bilgisayardan.Gerisi hep gerçek. ![]() DK-Performance Diecast Tuning
Re: RedlineBu arabaları bilerek parçalamak değil, koltuğuna bile oturtmamalıyız hainleri... "arabaseverler toplanıp pankartları alıp Paris'ten Dakar'a kadar yürüyelim" diyeceğim ama önce Afrika'daki aç çocuklar için yürümeliyiz.
Buldum, en iyisi, böyle filmlerde her parçaladıkları araba için bir aç çocuğa yaşam boyu beslenme sigortası yaptırmaları için bir kanun tasarısı sunalım imza toplayıp. İçimden geçen bu. Çok ciddiyim. 1974 [color=#ff0000]Dodge Charger / 1977 Pontiac Firebird[/color]
Re: RedlineO adamın kaza yapışını izlemiştim.Deneme pisti gibi bir yerde sürüyor kameralar çekyor yanlı hatırlamıyorsam kayarak bariyerlere çarpıyor.Bu arada filmi izledim ve çok güzel.
![]()
Re: RedlinePaylaşım için teşekkürler Deniz. Ferrari' ye Köksal' ların hemen el atması lazım.
![]()
Re: RedlineFilmin diğer adı '' Bitiş çizgisi''.Haberiniz olsun arayıp ta bulamazsanız bu ismi söylersiniz...
![]() DK-Performance Diecast Tuning
Re: Redlinegüzel bir film idi yutkuna yutkuna izledim zaten :D
Modelcilik bir tutkudur...
Re: Redlineyalnız arabaların bicogu enzo da dahil doktor arkadasının degil filmin yapımcısı Daniel Sadek e aittir.SLR Ford GT Ferrari Enzo Carrera GT Koenıgsegg CCX ve Lamborghini Murcielago bu aracların hepsi emlakcı ve prodüktor Daniel Sadek e ait.Ayrıca gece hayatına da düskün biri bu Sadek
Re: Redlinebende bi kutu sprey ferrari kırmızısı boya var yardım ederseniz hemen enzoyu tamir ederiz:)
11 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |