Serhat, "bomba" tabir ettiğin araç, bombadan da öte bir etki yarattı benim için; hatta kıskandım.

İpini koparanın E Bay'i baz aldığı son yıllarda, aslında adam akıllı araştırınca Avrupa'da model satan sitelerde inanılmaz indirimler olabildiğini görebiliriz... Ağızından tükürük saça saça "-Bunlar E Bay'de bilmem kaç TL" gibi (Amcam sanki E Bay ile doğmuş) diyenlerin modellerini kesinlikle almayın. Bunu yapan birey değil de, dükkan açmış bir tüccar olsa; aklını kullanmış işine kar katmış dersiniz ama tek başına 2 - 3 modeli getirtip saçma sapan fiyatlara koyarak satmaya yeltenme zavallılığına düşüp kendini rezil edenler zaten camia içinde hakettikleri yeri alıyorlar... Ben de bu Precision Bel Air'i çok takip ettim ama bu fiyatlara ve hele ki dışarıda 40 Euro'yu görmüş olduğunu bildiğimden almadım; peyder pey fiyat düşürerek kavga dövüş ancak satabildiler uzun zaman sonra...
Serhat tebriklerden öte tebrik edilecek bir seçim ve tıpkı benim düşünceme paralel oalrak 1/1'ini de edinmek istediğini belirtmişsin. Bu kadar olur... Babm'ın çocukluktan yeni çıktığındaki ilk arabası bu olduğu için (gerçi o '55'ti