1:18 Autoart Bmw e30 m3 Grand Prix Macau Watson's
1:18 Kyosho Bmw e93 m3 Convertible Gray (füme)
Aceleyle çektiğim fotolar:

|
||
diecastr.com
|
||
Yeni Canavarlarım: e30 m3 watson & e93 m3 convertible fümeYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
26 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Yeni Canavarlarım: e30 m3 watson & e93 m3 convertible fümeVe merakla beklediğim yeni modellerim sonunda elime ulaştı...
1:18 Autoart Bmw e30 m3 Grand Prix Macau Watson's 1:18 Kyosho Bmw e93 m3 Convertible Gray (füme) Aceleyle çektiğim fotolar: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Yeni Canavarlarım: e30 m3 watson & e93 m3 convertible füOnur abi hayırlı olsun zevkle seyret
![]() ![]() impossible is nothing.
Re: Yeni Canavarlarım: e30 m3 watson & e93 m3 convertible füFotoğraflarda sadece arka plan yok.. yani bi kompozisyon yapmamışsın.. Onun dışında gayet güzel fotoğraflar..
Modeller de öyle.. Rep de aldı teşekkür de.. ![]()
Re: Yeni Canavarlarım: e30 m3 watson & e93 m3 convertible füHayırlı olsun Onur güzel seçim yapmışsın benimde izlemekten keyif aldığım modeller ikiside özellikle E93'ün tavan mekanizmasını çok beğeniyorum.
![]() ![]()
Re: Yeni Canavarlarım: e30 m3 watson & e93 m3 convertible füValla aceleye geldi diyosun ama çok sağlam detaylar çıkmış ortaya eline sağlık Onur
![]() ![]() ![]()
Re: Yeni Canavarlarım: e30 m3 watson & e93 m3 convertible füE93'ü çok çok beğendim Onur, zevkli bir seçim yapmışsın.
Re: Yeni Canavarlarım: e30 m3 watson & e93 m3 convertible füOnur'cum telefonda da paylaştığımız gibi harika modeller edindin. Sağ salim eline ulaştığına çok sevindim. keyifli seyirler dilerim.
M3 Convertible fena duruyor... ![]() --- Emre Erbaşar
Re: Yeni Canavarlarım: e30 m3 watson & e93 m3 convertible füTeşekkürler arkadaşlar :) e30 un jantlarına bayılıyorum... e93 ün ise boyasına ve detay kalitesine...
darısı olmayanlara
Re: Yeni Canavarlarım: e30 m3 watson & e93 m3 convertible füGerçekten harika modeller.İkiside ayrı ayrı çok güzel.E93 benim model olarakta 1/1 olarakta bayıldığım bir parça.Detay fotolarını ve imkan dahilinde dış çekim fotolarını da isteriz.Çok daha güzellerine kavuşman dileğimle.
![]() ![]()
Re: Yeni Canavarlarım: e30 m3 watson & e93 m3 convertible füOnur Abi ikisi de harika hayırlı olsun iyi günlerde sergile. Rep geldi...
![]()
Re: Yeni Canavarlarım: e30 m3 watson & e93 m3 convertible füOnur, telefonla konuştuğumuzdan beri merak ediyordum bunları.. Ama çok güzellermiş. Her ikisi de süper. E93'ün içine bayıldım özellikle. Gerçek gibi.. Rengi de süper. E30 ise, söylemeye bile gerek yok ama, çok güzel.. Beklediğine değmiş Onur. Hayırlı olsunlar.
![]() ![]()
Re: Yeni Canavarlarım: e30 m3 watson & e93 m3 convertible füOnur hayırlı olsun.E93 açılır tavan mekanizmasıyla benim de koleksiyonuma eklemek istediğim bir parça.Güzel günlerde sergilemen dileğiyle.+1
![]()
26 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir |