Şu son dönemlerde Mercedes; yeni çıkardığı model tasarımlarını -BMW'nin aksine- gitgide daha da iyileşttirdi. Silüet olarak -ön kısım için- biraz Maserati Quattroporte'un basık ve kısa burunluluğunu hatırlattı ve yeni E Serisi'nden beridir süregelen Bentley Continental GT Coupe'nin basenlerini (arka çamurluktaki hat) Mercedes bu kasaya da layık görmüş... İlk CLS modelini de aynı renkle lanse etmişlerdi; bunu bir de beyaz rengi ile görmek lazım; o ön ve arka optik grupların AMG Body'siyle ve beyaz boyayla asıl güzelliğinin ortaya çıkacağından eminim; yine gıptayla ve yutkunarak yollarda bakacağımız bir araç olacak bu... Kesinlikle yolda görsem, "Aaa, Mercedes-Benz CLS'sini yenilemiş!!!" derim. Bence de mükemmel olmuş ama şu anki CLS de tasarım olarak hiç eskiyecek bir otomobile benzemiyor ve hala yeni kasa bir Mercedes niyetine kullanmak, uzunca bir süre mümkün olacağa benzer... Teşekkürler paylaşım için...
mesaj için Kenan Şavklı arkadaşımıza teşekkür edenler:
Güzel bir dizayn ama ben hala eskisinin daha güzel olduğunu düşünüyorum. Mercedes takıntısı olmayan bir insanım param olsada alacağım bir araba değil derdim ama eski kasa CLS çıktığında çok beğenmiştim. Neden bilmiyorum ama hep gördüğümde hep aklıma köpek balığı gelir :) Ve derdimki "Bir gün eğer Mercedes alacaksam bu modeli alırım" Ama dediğim gibi hala bence eski kasa daha güzel neyse bu kasa çıkınca eskisinin fiyatı düşer alırız o zaman
Eski Cls'yi daha güzel buluyorum. Böylelikle, kendisini taklit eden Passat CC'ye biraz yakınlaşmış gibi.. Ama yine de güzel bir araba.. Beğendim..Kenan'ın deyimiyle basenler ponton Mercedes'e ithaf edilmiş gibi.. Teşekkürler Bahadır..
mesaj için gokhan derli arkadaşımıza teşekkür edenler:
ön panelde opel astra çizgileri varcasına bir algı yaratabiliyor.Agresif yapı.Uzun şasesiyle ben burdayım diyen bir otomobil.Sınıfının iyilerinden güzel bir lansman olmuş.Her zaman söylediğimiz gibi Daimler Crysler amca kızın Mercedes'i biz çok seviyoruz :)