BATMAN ilk 2 filminde kullanılan bu araç; Michael Keaton'ın batmobile olarak alınıyor.
Bu yıl Hotwheels firması bu araçın Elite versiyonunu limitli olarak satışa sundu ama rengini değiştirerek!
Aslında birçok kişi (ben dahil) buna bozuldu ama duyumlara göre eski üretilen modelin koleksiyon değerini bozmamak için bunu yapmışlar (ne kadar doğru bilinmez)
Bu modelin rengi dışından elite versiyonun daki en büyük fark arka motor kısmının açılmasıdır.
Bu modeli anlatmaya başlarken ilk söyleyeceğim şey ağırlık olacaktır.
Çünkü inanılmayacak derecede ağır bir model; bendeki model 2. kez üretilen yani 2003 yapımı olandır.
O yıla göre rengide gerçekten kalitelidir. Yine bu modelimide dış ortamda çekip renginin orjinal halini göstermeye çalıştım; umarım becermişimdir.
Modelin duruşu, rengi ve ayrıntıları gerçekten tatmin edecek şeklide kalitelidir; ama işi bozan tek kısım ön farlardaki birleşme noktalarıdır

Birde bu Batmobil'in bazı özellikleri var kokpit'in açılması dışında önündeki kısmın dışarı çıkması ve üsten dönerek açılan 2 adet ağır makinalı silahı mevcuttur.
Yan taraflarda da aktif olmayan bir kaç silahı mevcut.
Bu karede çok güzel çıkmış model

Yazımı bitirmeden bu arabanın benim için üzücü olan bir durumunu iszlerle paylaşmak isterim.
Bu modeli nerdeyse 10-12 ay önce e-bay'dan makul bir fiyata almıştım ama üzerinden 1.5 ay geçmesine rağmen gelmedi. Satıcı ilgiliydi yollamamak gibi birşey olduğunu düşünmedim ama yinede paypal'a başvurarak paramı geri almak istedim ama satıcı arabayı gönderdiğini kanıtlamış ve gönderdiği tarihten 19 gün sonra türkiye'ye giriş yaptığını gördük.
Tabi böylece paranın geri iadesi olmadı. Uzun bir süre postane ve gümrükte arama yaptım ama boş çıktı; modelin kaybolduğunamı üzüleyim yoksa kargoyla birlikte verdiğim az olmayan parayımı üzeleyim bilemedim.
Uzun bir süre postaneye ve çalışanlarına sevgilerimi ileterek kulaklarını çınlattım (çünkü yapılacak başka hiç birşey yok)
Bu ne ilk kaybolan nede son kaybolan arabam değildi; bütün dileğim bir gün bu posta kurumunun düzelmesidir.
Ve sonunda yine gözü karartıp bir tane daha e-bay'dan bu arabanın peşine düştüm geçtiğimiz aylardan birinde bunu kazandım ve gördüğünüz gibi sağsalim elime geldi

Kısacası bu modelin değeri benim için; hem manevi hemde maddi olarak yüksek dereceye geldi