|
||
diecastr.com
|
||
TÜRKİYE DE BMW İSETTA MI?
17 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Re: TÜRKİYE DE BMW İSETTA MI?Çok değerli bir parça.Koşarak geçebilir miyim ki acaba :D :D
Re: TÜRKİYE DE BMW İSETTA MI?
Abi gösterglerde 100 ü gösteriyor.Kosarak gecmen biraz zor olur heralde ![]() ![]()
Re: TÜRKİYE DE BMW İSETTA MI?Uğur benim bisiklettede 160 ibre var :D :D
Re: TÜRKİYE DE BMW İSETTA MI?
Abi senin bisiklet nasıl bişi?Yada ibre ne için tasarlanmıss?? ![]() ![]()
Re: TÜRKİYE DE BMW İSETTA MI?Bildiğin bisan dağ bisikleti Uğur özel aldım ibreyi :)
Re: TÜRKİYE DE BMW İSETTA MI?Modelleri gibi değil maalesef görüntüsü.Ayrıca elden geçirmek gerek ne kadar yürür olsa da..Parçasını bulmak sorun zaten.
![]()
Re: TÜRKİYE DE BMW İSETTA MI?Bir aralara internette bir satış sitesinde satılık ilanı vardı.ilk defa o zaman görmüştüm.Çok değerli bir parça.
![]()
Re: TÜRKİYE DE BMW İSETTA MI?Arkadaşlar resimdeki İsetta benimde duyduğum kadarı ile TR'de tek. Bu evsafta birde Nobel var ancak bu ikisinin haricinde belki bir yerlerden çıkabilir.
Altta linkini gördüğünüz "Microcar Museum" bu arabaların başlı başına ayrı bir güzellik olduğunu kanıtladığı kanaatindeyim. http://microcarmuseum.com/ ![]()
Re: TÜRKİYE DE BMW İSETTA MI?bundan samsunda körfez restorantın önünde birtane yatıyor süs olarak ordan geçerken bakarım arabaya hep ama gün geçtikçe özelliğini kaybediyor gibi :( orda durmaktan :(
Modelcilik bir tutkudur...
Re: TÜRKİYE DE BMW İSETTA MI?Ali bende 1:18 olarak hiç görmedim ama 1:43 modeli var.
http://cgi.ebay.com/BMW-Isetta-250-Camp ... 43a0287110 ![]()
Re: TÜRKİYE DE BMW İSETTA MI?1/12,1/18 ve 1/43 olarak var modelleri.
Uğur bende bmwteam'da görmüştüm bunu birde 502 vardı oda aynı adamın aracıydı yanlış hatırlamıyorsam. ![]()
Re: TÜRKİYE DE BMW İSETTA MI?Bu aracın 1/18 Schuco, Autoart, 1/43 hatta 1/87 modelleri bile mevcut. Bir de Cararama var. Ama ülkemize geldi mi? bilmiyorum. Bu araç Antalya'da. Bir tane de Uşak'ta var yanılmıyorsam..
En son gokhan derli tarafından, 01 Tem 2010, 08:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
![]()
Re: TÜRKİYE DE BMW İSETTA MI?Uğur, ben gerçeğini görmedim, ama çok merak ediyorum. GG'de vardı bir ara.. Yanılmıyorsam, Rietze üretimi..
![]()
17 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |