biraz fazla oldu sanırım

klasik severlere...
|
||
diecastr.com
|
||
artiZ'lerim :)
20 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
artiZ'lerim :)herkese merhabalar
![]() ![]() biraz fazla oldu sanırım ![]() klasik severlere... En son tuningbg tarafından, 29 Haz 2010, 10:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.
Re: artiZ'lerim :)Fotoları (wimg) koduyla yüklersen açılışta bu kadar büyümez,tıklanınca büyür.
Onun haricinde siyah E36 Coupé'nin 1-2 fotosunda güneş ışığı mı vurmuş tam çekerken;ön farlarda angel-eyes varmış gibi hissettim bakınca..;) ![]()
Re: artiZ'lerim :)ArtiZ ne arar la pazarda
![]() ![]() Harika olmuş adaşım, tüm çekimleri çok beğendim ![]() İstanbul'lular baktılar güneş açtı, pazar pazar Diecast'ini alan çıkmış dışarı, bende heveslendim vallaha ![]()
Re: artiZ'lerim :)Bburago porschenin jantları çok güzel olmuş
![]() Çok güzel fotoğraflar kardeşim eline sağlık ![]() ![]()
Re: artiZ'lerim :)Artiz mi? Ne artizi?
O siyah E36 beni her seferinde kahrediyor zaten... Lütfen bu kadar sık resim paylaşıpta diğer üyelerimizi heyecanlandırmayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: artiZ'lerim :)
evet dostum doğru dıyorsun dalgınlığıma geldi yüklerken. bende fark ettim hafif bir angel görüntüsü olmuş ![]()
![]() beğenmenize çok sevindim Burak abi.evet sanırım havanın güneşli ve pazar olması diecastcıları harekete geçirmiş ![]()
çok teşekkür ederim Bahadır abi beğenmenize çok sevindim ![]()
evet jantların göbeklerini boyayınca bir şeye benzedi ![]() teşekkür ederim yorumun için eyw ![]()
![]() evet o e36 nedense hep gözde modelim zaten ![]() yorumun ve rep için ayrı teşekkür ederim ![]()
Re: artiZ'lerim :)artiz mi artiz ne arar la diecast de
![]() ![]() e36 black .... bitirdi beni eline sağlık çekimler için ![]()
Re: artiZ'lerim :)Burak'cım çekimlerin açılanları bazında çok güzeller... Keşke fotoğrafları 800x600 e indirgeyip yükleseydin. Hepsi çok daha rahat açılırdı... microsoft picture manager daçok basit bir şekilde bu işlemi gerçekleştirebilirsin istersen... O zaman çok daha rahat açılırı fotolar.... Bu arada bir ufak uyarım olucak sana kare plakalardaki TR logosu aşağıda olması gerekiyor biraz... Tüm modellerini iyi günlerde seyireyle ... Güzel çekimlerinin devamının gelmesi dileği ile...
![]()
![]() ![]() teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim ![]()
evet Alper abi yüklerken ayarlara hiç bakmadın o yüzden orjinalı neyse öle yüklenmiş.plakalarda ise biliyorum TR aşağıda oluyor ama orda başka ülkenin logosu olduğundan onun üstene TR kesip yapıştırıyorum.plaka yazma sitesinde TR kare plaka olmadığından başka ülkenin plakasında yazmıştım ![]() yorumunuz için çok teşekkür ederim Alper abi ![]()
Re: artiZ'lerim :)Burak modelin hasarlarını anlayamadım ?? veya sen harika toplamışsın
Gerçekten M3 GTR harika gözüküyor dış çekim oluncada daha da güzel kareler yakalamışsın tebrikler ve iyi sergilemeler dilerim. "Allahım sen bana kuvvet ver şu dekalli modellere bulaşmayım ne olur!"
modelin alt tablasında çatlaklar vardı egsoz sistemi 3 parça halinda kırıktı orjinal jantlarının 2 si göbeklerinden komple kırıktı.ben alt tabla ve egsoz sistemini onardım.jantlarıda başka modelden alıp göbekleri siyaha boyayıp öyle taktıp model hayata döndü :) dış mekan çekimleri iyi oldu ama bunda en büyük pay arkadaşımın fotograf makinesi onada burdan tekrar teşekkür ediyorum. beğenmenize çok sevindim Devrim abi yorumunuz için çok teşekkür ederim. bir iki tanecik dekalli modelden sorun olmaz ![]()
tabi canım bir iki taneden birşey olmaz ![]()
20 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |