2008 Model Ford Mustang Bullitt

Autoart renk tonunu tahminimden çok daha iyi tutturmuş ve detayları harika modellemiş

Sizi modelin detaylarıyla başbaşa bırakıyorum, İyi seyirler...

|
||
diecastr.com
|
||
2008 FORD MUSTANG BULLITT - AUTOARTYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
27 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
2008 FORD MUSTANG BULLITT - AUTOARTUzun zamandır model alımı yapamamıştım ve bu durgunluğumu listemde en baş sırada olan bir model ile bozdum;
2008 Model Ford Mustang Bullitt ![]() Autoart renk tonunu tahminimden çok daha iyi tutturmuş ve detayları harika modellemiş ![]() Sizi modelin detaylarıyla başbaşa bırakıyorum, İyi seyirler... ![]()
Re: 2008 FORD MUSTANG BULLITT - AUTOARTAbim hayırlı olsun haberini daha dün gibi hatırlıyorum şimdi senin garajda yani olması gereken yerde iyi seyirler dilerim abim.
![]() ![]() ![]()
Re: 2008 FORD MUSTANG BULLITT - AUTOARTFelaket yıkıldı ortam =) süpersin. motor detaylarına bayılıyorum bunun özellikle hava filtresi ve kule gergisine
![]()
Re: 2008 FORD MUSTANG BULLITT - AUTOARTBurak Kardeşim,
Modelin hayırlı olsun,Güle Güle sağlıkla izle.
Re: 2008 FORD MUSTANG BULLITT - AUTOARTdostum süpersin!!!
![]() ben daha 65-70 arasını biteremedim...bir bitersem bu modern vahşilere de bulaşacağım:) yeşil seçimi çok güzel olm bunun yanına 2004 ve 68 bullit iyi gider... ![]()
Re: 2008 FORD MUSTANG BULLITT - AUTOARTmodelin harika güle güle sergile sanırım çok masrafa giricem çoook :) bunları gördükçe :D
Modelcilik bir tutkudur...
Re: 2008 FORD MUSTANG BULLITT - AUTOARTHarika güzellikte bir canavar bu Burak.
Diğerlerinin yanına çok yakıştığına eminim. keyifli seyirler diler, REP'imi veririm, köşeme çekilirim. Serdar abi zaten kanımdaydı, bir de sen girdin şimdi kanıma... Pazar ola hayrola. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: 2008 FORD MUSTANG BULLITT - AUTOARTBurak , istikrarli ve guzel bir sekilde Mustang serisini devam ettiriyorsun.. Rengi gercekten cok guzel.. Gule gule sergile modelini, digerlerinin yaninda eminim cok guzel duracaktir..
![]() ![]() ![]() Yeni model Mustang'ler benim de ilgimi cekiyor, Amerika'da yasasaydim gunluk kullanim icin muhakkak bir muscle kullanirdim. Ama "bu ne olurdu?" dersen, yeni nesil muscle arabalar arasinda secim yapmak cok zor olurdu. O kadar guzelleri var ki..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 2008 FORD MUSTANG BULLITT - AUTOARTMustang serisini oldum olası sevmişimdir ama özellikle yeni kasaları beni cezbediyor.Model çok harika gözüküyor . Hayırlı olsun Burak abi, İyi seyirler dilerim.
![]() ![]()
Re: 2008 FORD MUSTANG BULLITT - AUTOARTÇok güzel bir model Burak. Güle güle sergile. Özellikle ilk resme bayıldım. Bu çekime rep vermemek olmaz
![]()
Re: 2008 FORD MUSTANG BULLITT - AUTOARTİyi seyirler Burak :)
![]()
27 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir |