Resimleri kucultmedim,gerekirse kucultebilirim. Umarim begenirsiniz.Saygilar, sevgiler..

|
||
diecastr.com
|
||
KLASIK AMERIKAN GEMLIK-IZNIK GEZISI
22 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
KLASIK AMERIKAN GEMLIK-IZNIK GEZISIGecen hafta sonu Istanbul Klasik Otomobil Dernegi (IKOD) tarafindan gerceklestirilen Istanbul-Gemlik-Iznik gezisinden fotograflari sizlerle paylasiyorum.
Resimleri kucultmedim,gerekirse kucultebilirim. Umarim begenirsiniz.Saygilar, sevgiler.. ![]() ![]() En son bigshark tarafından, 02 Haz 2010, 15:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
![]()
Re: KLASIK AMERIKAN GEMLIK-IZNIK GEZISIEn son bigshark tarafından, 02 Haz 2010, 15:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
![]()
Re: KLASIK AMERIKAN GEMLIK-IZNIK GEZISIEn son bigshark tarafından, 02 Haz 2010, 15:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
![]()
Re: KLASIK AMERIKAN GEMLIK-IZNIK GEZISIKemal Akel agabey ve meshur bagaji, kendisi sitemiz uyesi olup, IKOD'un tum faaliyetlerine 56 Chevy'si ile her zaman katilir... ![]()
Re: KLASIK AMERIKAN GEMLIK-IZNIK GEZISIMükemmel gerçekten tebrik ediyorum. Bu ne güzel bir zevk olsa gerek. Darısı başımıza inşallah.
![]() ![]()
Re: KLASIK AMERIKAN GEMLIK-IZNIK GEZISIBu resimlerin cozunurlukleri cok buyuk oldugu icin kuculttum..
![]()
Re: KLASIK AMERIKAN GEMLIK-IZNIK GEZISIDönüş Zamanı
![]()
Re: KLASIK AMERIKAN GEMLIK-IZNIK GEZISI![]()
Re: KLASIK AMERIKAN GEMLIK-IZNIK GEZISI![]()
Re: KLASIK AMERIKAN GEMLIK-IZNIK GEZISIPaylaşımlar için çok teşekkür ederim :) hepsi birbirinden harika otomobiller ah bide kenarda duranları değerlendirip bu şekilde kullanıma geçirseler :( burada çok var malesef hepsi paslanmaya bırakılmış halde yatıyor
Modelcilik bir tutkudur...
22 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |