Hep görüyordum onları Karaköy'den geçerken..Bu sefer yanımda makinem de vardı..Serdar Abi bu ara pek yok buralarda ama umarım görür..
|
||
diecastr.com
|
||
56,57 CHEVY..
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
56,57 CHEVY..Hep görüyordum onları Karaköy'den geçerken..Bu sefer yanımda makinem de vardı..Serdar Abi bu ara pek yok buralarda ama umarım görür..
![]()
Re: 56,57 CHEVY..Teşekkürler Bülent abi.Merak ettim şimdi nerede olduklarını.Yerini tam olarak tarif edebilirsen eğer görme imkanım olur benim de canlı canlı..
+1 verilir bu paylaşıma. ![]()
Re: 56,57 CHEVY..
tam karaköy limanı civarında..tophaneye giderken polis karakolunun önündeler..görebilirsin caddede.. ![]()
Ali içinden polis çıktı zaten :) ![]()
yok karakolun önüne çekti o sıra :) ![]()
Re: 56,57 CHEVY..Ellerine sağlık kardeşim.
![]()
Re: 56,57 CHEVY..Arkadaşlar merhaba...
Resimlediğiniz bu arabalar camiamız dahilinde bilinen arabalardır. Her ikiside (özellikle 56 Chevy) dizi,klip ve diğer kiralama işlerine verilmektedirler. 57 Chevrolet'in sahibini tanımıyorum ama bildiğim ve sizinde belirttiğiniz gibi acilen elden geçmeye ihtiyacı vardır. 56 Chevrolet ise sahibi Özkan adlı bir arkadaştır. Üzerinde sekiz silindir motoru bulunmakta ve ortalama 5-6 kondüsyonda bir araçtır. ![]()
Re: 56,57 CHEVY..güzel kareler ama arabaların görünümü uzdü beni boyle aracların bence daha iyi saklanması gerekir
Re: 56,57 CHEVY..Kemal agabey gereken aciklamayi yapmis.. Resimler hakikakten cok guzel cekilmis, arka plandaki fondaki tarihi doku resimler ile guzel bir
birliktelik olusturmus..Eline saglik Bulent,kolay gelsin.. ![]() ![]() 57 yaklasik 1,5-2 senedir satilikti, ama sanirim el degistirdi.Elden gecerse guzel olur...Ama bayagi bir ugrasmak lazim.. ![]()
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |