Değişik bir tesadüf sonucu vitrinde kalmayı tercih etti kendisi.

|
||
diecastr.com
|
||
KYOSHO: LANCIA DELTA HF INTEGRALE - road versionYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
23 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
KYOSHO: LANCIA DELTA HF INTEGRALE - road versionVe ikinci Lancia'mız sizlerle.
Değişik bir tesadüf sonucu vitrinde kalmayı tercih etti kendisi. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: KYOSHO: LANCIA DELTA HF INTEGRALE - road versionYakışıklı İtalyanların hayırlı uğurlu olsun Emre.Lancianın evrimini göstermesi bakımından güzel bir paylaşım teşekkürler.
![]() ![]()
Re: KYOSHO: LANCIA DELTA HF INTEGRALE - road versionOff diyorum sadece Emre abi.Bugün nette satışa sunulan bu modeli gördüm ve bir an alsam mı acaba diye aklımdan hain bir fikir geçti ama dur bakalım dedim.
Kyosho'nun en beğendiğim ve 131 Abarth,M3 CSL'dan sonra almayı en fazla istediğim modeli. Her ne kadar vitrinde durup poz vermiş olsalar da gerçekten güzel kareler sunmuşsun bizlere. Hayırlı olsun;güzel günlerde sergilemen dileğiyle.. ![]() ![]()
Re: KYOSHO: LANCIA DELTA HF INTEGRALE - road version
Abim, hemen yakalamışsın başlığı. Güzel iletin için ben teşekkür ederim. Senin seveceğini düşündüğüm iki paylaşım daha geliyor birazdan... ![]() ![]() --- Emre Erbaşar
Re: KYOSHO: LANCIA DELTA HF INTEGRALE - road versionOff abi bu çok güzelmiş yeeaaa
![]() bi tur versene ![]() Kule gergisine kurban olurum ![]() ![]() +rep +teşekkür ![]()
Re: KYOSHO: LANCIA DELTA HF INTEGRALE - road versionBu tesadüfü güzellikde çok güzelmiş abi... Beraber çok güzel bir ruh ikizi olmuşlar... İyi günlerde seyireyle abi yeni modelini...
![]() ![]()
Re: KYOSHO: LANCIA DELTA HF INTEGRALE - road version![]() Hayırlı olsun Emre abi çok hızlısın bu aralar ![]() Sanırım senin yaptığın gibi hem dekallisini hem de bu versiyonunu alacağım.Tabii Türkiye'ye yeni gelen Kyosho BMWlerden sonra ![]() Güle güle izle abi modelini,:+1: geldi ![]()
Re: KYOSHO: LANCIA DELTA HF INTEGRALE - road versionEmre abi, Repsol'ün yanına bundan bir tane şarttı -ki zaten O'nun paylaşımında son fotoda var- mükemmel duruyorlar. Renk olarak da çok müthiş bir seçim olmuş. Msn'de ara ara seninle laflarken de Lancia sevgimizi konuşmuştuk! En değişilmez güzellikteki "ikili"n bunlar oldu sanırım Emre abi. Git gide kusursuzlaşan model grubunu da, seçimlerini de tebrik ediyorum abim. Hızının kesilmemesi dileğimle; nice modellere...
![]() ![]()
Re: KYOSHO: LANCIA DELTA HF INTEGRALE - road versionAbim hayırlı olsun beni benden alan bir modeldir kendileri bu rengi ise harika kardrşi ile uyumuna yapacak yorum bile bulamıyorum
![]() ![]() ![]()
Re: KYOSHO: LANCIA DELTA HF INTEGRALE - road versionemre abim muhteşem bir model lancia hayranlığı bmw kadar olmasada yinede var özellikle beyaz delta ya hayranım geçen cumartesi model almaya gittim aklımın bir ucunda bu vardı gittim inceledim repsolude düzüde fakat yine bmw aldım
![]() ![]()
Re: KYOSHO: LANCIA DELTA HF INTEGRALE - road versionçok güzel ve efsanevi bir ikili olmuş...
iyi günlerde sergileyin.
Re: KYOSHO: LANCIA DELTA HF INTEGRALE - road versionGayet güzel gidiyor Emre...
![]() Kafa kafaya verdikleri pozu çok beğendim. Hayırlı olsun kardeşim benim... ![]() ![]() ![]()
Re: KYOSHO: LANCIA DELTA HF INTEGRALE - road versionHayırlı olsun abi.. İkiside çok şık
![]() ![]()
23 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir |