kdeniz yazdı:gokhan derli yazdı:kdeniz yazdı:İnanılmaz bir emek var. Korkut abi bu modeli kit olarak satacak. Hatta kutuların tasarımını bile hazırlamıştı. Meraklı olanalar alıp yapabilirler.
Kadir, bunu bilmiyordum, çok sevindim. Bir ara Pm model'in Anadol için döküman topladığını, ve yakında piyasaya çıkaracağını duymuştum. Belki ortak bir çalışma yapacaklardır.
Abi sanırım Korkut abi kendisi yapacak. Konuyla ilgileniyorsan
http://www.modelevi.com/smf/index.php?topic=2526.0 buradan bakabilirsin. Tabii ilgilenen herkes bakabilir ayrı konu.
Sn.Korkut Varol'un linkteki yorumlarını okudum açıkcası,kimse darılmasın ama hoşuma gitmedi,uslub hoşuma gitmedi emeğe saygım sonsuz elbetteki !
Bir Model sever arkadaş fiyatın pahalı olduğunu belirtmiş,Sn.Korkut Varol'da gündelikçi kadın yövmiyesine çalışıyorum demiş başka bir örnekte Öküz misalini vermiş,ben sanatkarların emeklerine pazarlık yapmalarını sevmiyorum,cevap vermelerini ise asla hoş karşılamıyorum !
Kimse farklı mana çıkarmasın eleştirimden Lütfen,Fakat piyasada ismi geçen birinin pazarlık fiyat diyaloglarına mana veremiyorum !