|
||
diecastr.com
|
||
06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLER.Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLETek kelime ile mükemmel bir koleksiyon.Çeşitlilik ve kalite birarada...Bir kez daha hayran kaldım.Sağolasın Deniz Üstat
![]() ![]() ![]()
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLEVallahi Deniz Abi diyecek çok birşey yok, herşey ortada. Hepsine bayıldım, kesinlikle tek kelime ile mükemmeller
![]()
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLEAbi bütün repler senin köpeeen olsun
![]() ![]()
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLE
Ben teşekkür ederim Deniz abi bu güzel kareleri bizlerle paylaştığın için.Bence Aa dan umudu kesmek lazım E60 kasada :) Yeni kasasıda çıkmak üzere ki Aa zannetmiyorum ki çıkarsın E60 kasa M5 veya 5 serisini.Bence yeni çıkan Hobby Edition siyah M5 çok yakışır vitrinine.Umarım en yakın zamanda M5 i de görürüz koleksiyonunda.Bu arada Sinan abiye katılıyorum.Japon sırasıda muhteşem.Özellike Evo IX Ralliart.İyi seyirler. ![]()
Ateş hocam senin gibi değerli bir insandan böyle güzel sözler duymak beni çok mutlu ediyor.Çok teşekkürler dostum. ![]()
Teşekkürler Burak kardeşim uzun ve zahmetli oldu ama sonunda güzel oldu gerçekten kardeşim. ![]()
O japonlarda senin köpeeeeen olsun kardeşimmmmmm benim. ![]() ![]() ![]()
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLEDeniz abi kimlik fotokopimi gönderiyorum. Beni nufusuna geçir abi.. Sana baba demek istiyorum. Mirastan da pay istiyorum haliyle
![]() ABi rep de geldi teşekkür de.. Daha ne yapabiliriz senin için. Super bir koleksiyon. Allah nazarlardan saklasın ![]() ![]()
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLEİşte beklediğim başlık bu !!!
Harika diyorum. ![]() ![]() ![]() Yaklaşık 550 model gördüm sanki orda. ![]() ![]() Nazar değmesin, nice modellere Deniz abi... Gelsin REP'ler. +25 ![]() --- Emre Erbaşar
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLEValla durup durup bir daha bakıyorum.Eşsiz bir koleksiyon.Muhteşem bir koleksiyon:
![]() ![]() ![]() Bir kez daha teşekkürler paylaşım için ![]() ![]() ![]()
Çok teşekkürler Bahadır kardeşim,mirası bilmem ama istediğiniz zaman ziyarete gelebilirsiniz seve seve misafir ederim sizi. ![]()
Seviyorum seni benim kıymetli kardeşimmmmmmmmm.Allah razı olsun. ![]()
Teşekkür ederim ![]() Ay sonunda bir istanbul ziyaretim olabilir. program denk gelirse vakti olan arkadaşlarla bir çay içmek isterim. Konuya dönersek: MAşallah çok güzel bir koleksiyon diyorum tekrar ![]()
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir |