|
||
diecastr.com
|
||
06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLER.
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLEO GÜZEL VE DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...REP'LERİNİZİDE TABİ.
![]() ![]() ![]()
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLEBaşlığa "Görme kaybına neden olabilir" yazılmalı...
Hayranlıkla izledim abi hepsi birbirinden güzel.+15 REP ![]()
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLEmaşallahı var...nazar değmesin.
favorim şu diyeceğim ama yeni bir liste oluşur, ondan hepsi güzel diyorum. iyi günlerde sergileyin.
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLEDeniz abi mükemmel bir koleksiyon ve vitrine sahipsin.Eğer profilindeki sayı doğru ise 549 model çok büyük bir sayı bence.Umarım nice 500 lü modellerin olur abi.
![]() ![]()
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLEDeniz abi sanırm sözün bittiği yere geldik abi... Denecek pek bişey bırakmıyor insana senin koleksiyonun... Bir tek benim için arabaların kraliçesi Eleanor u görememek şaşırttı doğrusu... Belkide aralarda ben göremedim... Eminimki yoksada kısa sürede eklenecektir koleksiyona... Koleksiyonun en kısa sürede 1000lere ulaşması dileği ile abi...
![]() ![]()
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLE
Çok sağol sevgili kardeşim Ozan "görme kaybı" esprisi çok güzeldi. ![]()
Teşekkürler Güney kardeşim darısı başınıza olsun diyorum. ![]()
İnşallah diyorum Ömer kardeşim,darısı başına. ![]()
Oğuzhan çok teşekkürler kardeşim güzel yorumun için bu arada M5 konusuna gelirsek ne bileyim denk gelmedik sanırım ve birde AA yapar ümidimi hiç kaybetmedim. ![]() ![]() ![]()
Sağolasın Alper kardeşim ve gerçekten koleksiyondan öte birşey oldu benim için artık bu hobi...Tam terapi oluyor bana bu güzelikler ne sinir bırakıyor nede stress. ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 06/05/2010...VİTRİNLERİM VE VİTRİNLERDEN DETAYLI RESİMLEAbi bunlar da neee.. Hangisine bakacağımı şaşırdım. Tam benim istediğim gibi. Otomobil tarihini canlı olarak görebiliyorsunuz.:) Rep verilmez mi bunlara.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Çok teşekkürler canım kardeşim,son vitrinde gelince gerçekten ortalık toparlandı ve güzel oldu...Görüşmek üzere ve darısı başına diyorum kardeşim. ![]()
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |