mondo motors fiat qubo(fiorino)

|
||
diecastr.com
|
||
Fiat Bayisinde bulduğum Norev-grande puntoYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
24 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Fiat Bayisinde bulduğum Norev-grande puntoEn son Onur GÜNEY tarafından, 29 Nis 2010, 14:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
![]()
Re: Fiat Bayisinden bulduğum Norev-grande punto
teşekkürler iyi forumlar ![]()
Re: Fiat Bayisinde bulduğum Norev-grande puntoAaaaa hemen fiat bayisi bulmam lazım..!
Fiyat hakkında bilgi verirmisin abi.. ![]()
Re: Fiat Bayisinde bulduğum Norev-grande puntofiat bravo modelini yenilemiş onu görmek için bize yakın olan fiat ağaçlı bayisine gittim.
gerçi aklımda daha önce yaklayamadıgım norev marka fiat doblo vardı :)) fiat bravonun yenisini göremedim ama fiat 500 yanındaki vitrinde fiat 500 etiketi gördüm ama etiketin yanında grande punto vardı hemide norev di hemen aldım.. kısaca öykü bu :)) ![]()
Re: Fiat Bayisinde bulduğum Norev-grande punto
Fiat bayisine gitmeye gerek olmayabilir. Birkaç tane O/PET benzinlikte de gördüm bunlardan.. Güzel günlerde sergileyin ![]()
Re: Fiat Bayisinde bulduğum Norev-grande puntotamam ne güzel opetlerede gidirim yeterki fiatlara kavuşayım :)
![]()
Re: Fiat Bayisinde bulduğum Norev-grande puntoGüzel modeller ... İyi günlerde seyireyle Güney hojam... Ne zaman nerede model ile karşılaşılacağı belli olmuyor...
![]()
teşekkürler aynen dediğinize katılıyorum, ne zaman nerede belli olmuyor,çok daha iyi oluyor :))iyi forumlar... ![]()
Re: Fiat Bayisinde bulduğum Norev-grande puntoOnur abicim hayırlı olsun 2 side 10 numara valla fıorıno ya bayıldım.
![]() PERFORMANCE IN ACTION
niye ducato güzel değil mi? :)) teşekkür ederim... yakında kardeşleri de gelecek fiat modellerin iyi forumlar ![]()
Re: Fiat Bayisinde bulduğum Norev-grande puntoÇok sevimli ve kaliteli duruyorlar, keyifli seyirler...
Re: Fiat Bayisinde bulduğum Norev-grande puntoİkisi de birbirinden şıkmış. Hayırlı olsunlar.
![]() --- Emre Erbaşar
Re: Fiat Bayisinde bulduğum Norev-grande puntoAntalya' da tüm servis ve plazalara uğramama rağmen hiç birinin elinde doğru dürüst model bulamazken açtığın bu konu, kıskançlığımın vesilesi oldu diyebilirim Onur...
![]() ![]() Plaza' lara giriyorum ve; 1/1 araç alacağımı düşünerek ve ilgi ile karşılayan satış danışmanları, model sorduğumu görünce; "Ne modeli?.." , "Bu da nerden çıktı karşımıza?.." diye üzülüyorlar elbette... ![]() İyi günlerde sergilemeni dilerim kardeşim... ![]() ![]()
24 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir |