|
||
diecastr.com
|
||
KYOSHO BMW 3 SERIES COUPE DEALER COLLECTIONYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
13 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Re: KYOSHO BMW 3 SERIES COUPE DEALER COLLECTIONCan abi hayırlı olsun.Coupe bir araç için mükemmel bir iç-dış mekan renk uyumuna sahip model.İyi seyirler.
![]()
Re: KYOSHO BMW 3 SERIES COUPE DEALER COLLECTIONbu modeli çok beyeniyorum bende istiyorummmmmm
![]()
Re: KYOSHO BMW 3 SERIES COUPE DEALER COLLECTIONŞık bir model gerçekten... İyi günlerde seyireyle...
![]()
Re: KYOSHO BMW 3 SERIES COUPE DEALER COLLECTIONHayırlı olsun kardeşim benim içinde iç döşemenin rengi çok önemli modellerde,detayları çok güzel gösteriyor çünkü açık renkler.
![]()
Re: KYOSHO BMW 3 SERIES COUPE DEALER COLLECTIONİç mekan aşık olunmayacak gibi değil...
Hayırlı olsun iyi seyirler dilerim.. ![]()
Re: KYOSHO BMW 3 SERIES COUPE DEALER COLLECTIONCan abi hayırlı olsun.Gayet güzel bir model.İç-dış uyumu beni de zehirleyen etken olmuştu
![]()
Emre abi aynı modelden bir zamanlar bende vardı. http://yabaroz.tr.gg/BMW-E92-330-.htm Superspor ve GT temasına döndüğüm için bir abiye devretmiştim modeli birkaç ay önce ![]()
Re: KYOSHO BMW 3 SERIES COUPE DEALER COLLECTIONsevgili dostlar anlayamadığım bir konu var bazı modeller Dealer Edition adı altında satışa sunuluyor bu7nun anlamı nedir?
![]() iç döşeme önemlidir gerçekten arabayı araba modeli model yapan önemli etkendir bence yorumlarınız ve beğenileriniz için teşekkür ederim sevgiler ![]()
Re: KYOSHO BMW 3 SERIES COUPE DEALER COLLECTION
Kısaca bilgi vereyim ; Dealer edition sadece BMW bayiileri için özel üretilen serilerdir.Aynı zamanda normal bir üretimden daha az üretilir.O yüzden Dealer modelleri normallere göre biraz daha nadir oluyor.(BMWlerde) Ve abi farkettiysen Kyosho Dealer modelere biraz daha kıyak geçiyor.Bana göre Dealer modelin koleksiyondaki değeri normale göre daha fazla ![]()
13 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir |