Memleket tabi ki çok güzel. Tekrar aşık olarak döndüm.

İstanbul'a vardığımız gün, Burak ile görüşme fırsatımız oldu. CYG koleksiyondan Yücel kardeşimize gittiğim zaman Burak'ı aradım ve sağolsun, hemen geliverdi. 30 dakika da olsa güzel vakit geçirdik. Beraber bir Minichamps Ford Capri aldık, İstanbul'a gitmişken boş gelmek olmazdı. Bu arada süpriz bir-iki model için Yücel'le görüştüm. Kendisine yakın ilgisi için çok teşekkür ederim. Burak'la fotoğrafımız, Burak'ın makinesinde olduğu için ekleyemiyorum, kendisi eminim ekleyecektir.

Tam Ortaköy'e varmışken, Mustafa aramaz mı... Kadıköy' dönünce görüşelim diye konuştuk ve öyle de oldu. Kadıköy iskelesinde beraber geçirdiğimiz 15-20 dakikadan hoş bir fotoğraf... Sağol Mustafa...

Ertesi gün sabah saatlerinde Fenerbahçe parkından çıkarken gördüğüm iki yakışıklıyı yan yana fotoğrafladım. Yılların yorgunluğuna rağmen birisi dipdiri, birisi ise çok gençti.
Düğün için Bebek'e geçtik ve Deniz Abi'yi aradım. Kendisi çok hoş bir süprizle bulunduğum yere geldi ve gülmekten bana birşeyler olacağı sırada yanımdan ayrıldılar. Teşekkürler Deniz abi ve Esef Hocam...

Düğünde ise misafirlerimizden birisi ile canımız oğlumuz Mert'i fotoğrafladım.

Ve aşık olduğum şehirden son bir kare fotoğraf.

Keşke aynı şehirde yaşasak ve istanbul'daki dostlarla sürekli görüşebilsek. Arayamadığım ve göremedğim değerli dostlara selam olsun...