|
||
diecastr.com
|
||
RUH İKİZLERİ.. -26- BMW 3.23İ & BMW M535İ
12 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
RUH İKİZLERİ.. -26- BMW 3.23İ & BMW M535İ![]()
Re: RUH İKİZLERİ.. -26- BMW 3.23İ & BMW M535İRuh ikizleri mi bilmiyorum ama sanırım aşağı yukarı yaşıtlar
![]() E21'e can feda :) Paylaşım için teşekkürler.. Rep de geldi.. ![]() ![]()
Re: RUH İKİZLERİ.. -26- BMW 3.23İ & BMW M535İKaliteli ve güzel bu modelleri bir kez de senin objektifinden görmek çok hoş oldu Onurcum.
Ellerine,emeğine sağlık. E21 gelmiş geçmiş en sevdiğim BMW kasalarından biridir. ![]()
Re: RUH İKİZLERİ.. -26- BMW 3.23İ & BMW M535İEllerine sağlık çekimler harika, E21 kesinlikle favorim ve aşık olunası bir avrupa klasiği
![]() Bendeki kardeşinden de selamlar... ![]()
Re: RUH İKİZLERİ.. -26- BMW 3.23İ & BMW M535İEllerine sağlık Onur gerçekten çok güzel kareler yakalamışsın kardeşim.
![]() ![]()
Re: RUH İKİZLERİ.. -26- BMW 3.23İ & BMW M535İYorumlarınız için hepinize teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. BMW ,ama özellikle de 80' li yıllardaki kasaların hastalık yaptığına sonradan bizzat tanık oldum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: RUH İKİZLERİ.. -26- BMW 3.23İ & BMW M535İOnur abi maşallah ikisi de muhteşem duruyor.Özellikle E21 benim de sevdiğim bir kasa ve beyazı da hakikaten daha canlı,daha hoş geldi gözüme.
Güzel günlerde sergilemen dileğiyle. ![]()
Re: RUH İKİZLERİ.. -26- BMW 3.23İ & BMW M535İBana yeni kasa BMW mi yoksa eski kasa BMW mi deseler eski kasadan yana kullanırım oyumu.
Gerçekten çok güzel iki BMW modeli,özellikle E21 herkesin hayatında yeri olan bir arabadır ![]() M535i'ninde M5'ini daha çok seviyorum ama fotograflar gerçekten çok güzel.Listemde olan modeller ![]() Güle güle izle Onur Abi inşallah ![]() ![]()
Re: RUH İKİZLERİ.. -26- BMW 3.23İ & BMW M535İYine çok şık bir çalışma olmuş Onur. Çekimlerini özlemişim doğrusu.
Bir kardeş selamı da benden... ![]() --- Emre Erbaşar
Re: RUH İKİZLERİ.. -26- BMW 3.23İ & BMW M535İOnur abi beyaz şekerler çok tatlı maaşallah. :) İyi seyirler.
![]()
Re: RUH İKİZLERİ.. -26- BMW 3.23İ & BMW M535İOnur abi çekimler ve modeller harika.Dönemlerine adlarını efsane olarak yazdıran araçlardan her ikiside.Almak istediğim modeller arasındalar her ikiside ancak ne zaman nasip olur bilmiyorum.İyi seyirler.
![]()
12 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir |