Mal da yalan, mülk de yalan; haydi gel, sen de biraz oyalan!.." demiş, Yunus Emre...

Ailemizin ilk sahip olduğu araba 1972 model 1302 S bir VW kaplumbağa idi... Bu aracı ev almak için satmışlardı ve o çocukluk yıllarımda beraber büyüdüğüm bu aracın 1962 modeline gençlik yıllarımda sahip olmuştum...
Daha sonra ve üniversite son sınıfta 1974 model 1303 Big modeline kavuşmuştum bu yaşattığım sevgimin...
1974 VW' mi sattığımda ise 1-2 ay rüyalarımdan çıkmamıştı içinde büyüdüğüm bu efsane tosbağa...
Renault Clio arabama bindiğimde ise keyfime diyecek yoktu ama asla unutmadım "tırtır" kaplumbağalarımı ve beni büyüttüğü anıları...
Anıları aklımdan çıkmayan tostos' umu satarak 2001 yılında sıfır aldığım Clio' mun geçen yaz fotoğraflarını çekmeme rağmen, 1/1 Sizin Araçlarınız başlığında CLIO' mu paylaşmayı çok istemiştim ancak, iş yoğunluğundan ve site alt yapısından fırsatım olmamıştı...
Sahibi olduğum yeni yakışıklım da, bu hayatta oyalandığımıza dair en güzel kanıttır ve bu oyalanmaları iyiki sizinle paylaşıyorum sevgili dostlar...

Bu anıları; eski yakışıklım CLIO' mu ve yeni yakışıklımı paylaşmak, birlikte nasipmiş...

KAYAHAN' ın yazdığı gibi; "BİZİMKİSİ, BİR AŞK HİKAYESİ!.."

Çoğu üyelerimizle telefon paylaşımını yaptığım eski ve yeni güzellikler karşınızda...

2001' de sıfır aldığım ve bir çok anı yaşadığım yakışıklımdan ayrılmak elbette kolay olmadı...

Böylesine temiz ve sanayi yüzü görmemiş servis bakımlı bir aracın satılması çok kolay oldu...

Yeni aracım ise Antalya' ya inen 3. araç olarak ve 1 hafta boyunca PLAZA' da yattı ve 2 adet Renault Master arasında iyi saklandı...

Teslimat günü geldi çattı...

CLIO' nun ve SANDERO' nun son kontrolleri...
Satış Danışmanları da müzisyen çıkmasın mı?..

YEni araba ile mecburen ANTALYA' lı da olduk...