Arkadaşlar, ne zamandan beri fotoğraf makinam çalışmıyor. Arızası vardı, tamirciye bıraktım ve bitmesini bekliyorum. Ama ellerim şişti:) Bari eskilerden bir kokteyl yapayım dedim. Fotoğraflar biraz fazla ama, umarım bir hata yapmamışımdır.
|
||
diecastr.com
|
||
Karışık fotoğraflar..
33 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Karışık fotoğraflar..Arkadaşlar, ne zamandan beri fotoğraf makinam çalışmıyor. Arızası vardı, tamirciye bıraktım ve bitmesini bekliyorum. Ama ellerim şişti:) Bari eskilerden bir kokteyl yapayım dedim. Fotoğraflar biraz fazla ama, umarım bir hata yapmamışımdır.
![]()
Re: Karışık fotoğraflar..En tatlı bunlarmış ![]()
Re: Karışık fotoğraflar..Bahadır çok teşekkürler. Yollarda gördüğümüz araçların modelleri bir başka oluyor.
![]()
Re: Karışık fotoğraflar..Harikalar, bayılıyorum senin ufaklıklara Gökhan.
![]() --- Emre Erbaşar
Re: Karışık fotoğraflar..Emre çok teşekkür ederim. Bu ufaklıklar kafeinli galiba. Bunlardan kopamıyorum, kopmakta istemiyorum:)
![]()
Re: Karışık fotoğraflar..Fotoğralarınız çok güzel harika bir paylaşım olmuş.
Ama öyle bir fotoğraf varki tam bir diorama tadında olmuş ben çok beğendim. Birde bunun haricinde beğendiğim iki fotoğraf daha var onlarda bunlar; En son REVOLUTION tarafından, 09 Nis 2010, 14:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Re: Karışık fotoğraflar..Emeklerine sağlık mükemmel kareler gerçekten !
Aralarında harika modellerde gördüm sanıyorum eski seriler,Güle Güle sağlık huzurla izle ! Paylaşım için çok teşekkürler,emeklerine sağlık. Saygılar
Re: Karışık fotoğraflar..Çok güzel bir koleksiyon.Çekimlerde çok güzel.İyi günlerde sergile
![]() ![]() ![]()
Re: Karışık fotoğraflar..
Erol abi, asıl ben sizlere çok teşekkür ederim. Evet bazıları nadir. Zorla buldum.:) Bu arada sizlerin beğenmesi neşemi yerine getiriyor. Çok teşekkürler, saygılar benden. ![]()
Abi çok teşekkürler. Bir türlü makinayı yapamadılar. Bende arşivi karıştırdım, bunları buldum:) ![]()
Re: Karışık fotoğraflar..Abi çok hoş fotoğraflar ellerine sağlık ama R9 beni benden aldı
![]() ![]()
Ahmet'çiğim inan, hep sen aklıma geliyorsun zaten bu modeli görünce. Gerçeğini görünce de durum farklı değil tabii ki:) Çok teşekkürler. ![]()
33 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir |