Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
Yazar: andy1 » 09 Nis 2010, 06:44
Hayırlı uğurlu olsun,Güle Güle sağlıkla huzurla izleyin . Emre Bey,Lütfen ekstra yazım için darılmayın,çok çok özür dileyerek paylaşmak isterim !Mercedes Yıldızına değinmişsiniz,biliyorsunuzdur ama yinede yazmadıysanız sizden önce yazmak istedim,yıldızın hikayesini,Lütfen kusura bakmayın ! Mercedes adını her ne kadar 1902'de tescil ettirdiysede tarihleri 1872'de Baba Gottlieb Daimler ,Deutz gaz motor fabrikası olarak başlar ! Baba kullandığı kartlarda köln ve evinin üzerinde bir yıldız simgesiyle yazar,Fabrikasının üzerindeki yıldızda refahın simgesi olarak eşine anlatır,daha sonra yıldız ilk olarak,Haziran 1909'da 3 ve 4 köşeli olarak tescil ettirilir ve 2 amblemde kendilerine tescilli olmasına rağmen 4 kuyruklu yldızı kullanmazlar,1910 yılından itibarende bugunki Daimler mercedes simgesi yıldızıyla caddelerde boy gösterirler ! Yıldızın 3 kuyruk manasıda daimlerin evrensel motorlarını ve daimler arzusunun simgesi olarak anılmaya başlandı ''KARADA-HAVADA-SUDA'' 3 yıldızın temsil ettiği güçlerinin ıspatı oldu ! 1923 te ise yıldız son haline defne yaprakları ile almıştır ! Yıldızın küçük hikayesine resimler eklemek istedim.  ,  Tekrar çok özür dilerim,konunuza ekletinti yaptığım için.
Saygılarımla
-
andy1
- MİSAFİR ÜYE

-
Yazar: Emre E. » 09 Nis 2010, 08:02
andy1 yazdı:Hayırlı uğurlu olsun,Güle Güle sağlıkla huzurla izleyin . Emre Bey,Lütfen ekstra yazım için darılmayın,çok çok özür dileyerek paylaşmak isterim !Mercedes Yıldızına değinmişsiniz,biliyorsunuzdur ama yinede yazmadıysanız sizden önce yazmak istedim,yıldızın hikayesini,Lütfen kusura bakmayın ! Mercedes adını her ne kadar 1902'de tescil ettirdiysede tarihleri 1872'de Baba Gottlieb Daimler ,Deutz gaz motor fabrikası olarak başlar ! Baba kullandığı kartlarda köln ve evinin üzerinde bir yıldız simgesiyle yazar,Fabrikasının üzerindeki yıldızda refahın simgesi olarak eşine anlatır,daha sonra yıldız ilk olarak,Haziran 1909'da 3 ve 4 köşeli olarak tescil ettirilir ve 2 amblemde kendilerine tescilli olmasına rağmen 4 kuyruklu yldızı kullanmazlar,1910 yılından itibarende bugunki Daimler mercedes simgesi yıldızıyla caddelerde boy gösterirler ! Yıldızın 3 kuyruk manasıda daimlerin evrensel motorlarını ve daimler arzusunun simgesi olarak anılmaya başlandı ''KARADA-HAVADA-SUDA'' 3 yıldızın temsil ettiği güçlerinin ıspatı oldu ! 1923 te ise yıldız son haline defne yaprakları ile almıştır ! Yıldızın küçük hikayesine resimler eklemek istedim.  ,  Tekrar çok özür dilerim,konunuza ekletinti yaptığım için.
Saygılarımla
Erol abi, ne demek... Zevkle ve keyifle okudum. HAVADA KARADA SUDA tabirini biliyordum. Modeli beğendiğinize sevindim, güzel iletiniz için teşekkürler abi. Saygılarımla. 
--- Emre Erbaşar
-

Emre E.
- V.I.P. ÜYE

-
- İsim: Emre
- 1/18 Model Sayısı: 116
- 1/24 Model Sayısı: 0
- 1/32 Model Sayısı: 0
- 1/43 Model Sayısı: 0
- 1/64 Model sayısı: 500
- 1/72 Model Sayısı: 0