|
||
diecastr.com
|
||
HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR...Yetkili: Emre E., G.HEPARSLAN, resatsirin
35 ileti
• 3 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3
Re: HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR...Haydi hayırlı olsun Gökhan'ım. Çektiklerini yakından bilen birisi olarak, bu yeni yüz çok yakıştı diyebilirim. Ellerine sağlık kardeşim...
![]() --- Emre Erbaşar
Re: HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR...Görüntü olarak gayet iyi olmuş fakat kullanış açısından yine eskisi gibi problemli,her girdiğim sayfada tekrardan oturum açmam gerekiyor,sürekli dışarı atıyor,konuya fotoğraf ekleyeceğim fakat doğru dürüst açılmıyor hiçbirşey nedense,açıkçası diğer forumlar gibi kullanımı da rahat olsa daha iyi olabilir.
Re: HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR...Ellerine sağlık Gökhan Abi. Bu kadar emek ve ardınden gelen güzellik takdir edilmeyecek gibi değil. Arkadaşların da dediği gibi birkaç günlük göz aşinalığının ardından forum kaldığı yerden devam edecektir. Forum resmine ''acaba Gökhan Abi bi 288 GTO koyar mı'' diye içimden geçirmiştim ama yine arkadaşlara yürekten katılıyorum ki bu ''Baby Ferrari'' nefis durmuş orda. Tekrar ellerinize sağlık
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR...
Dışarıya atması ile ilgili olarak gerekli açıklamaları ve bilgilendirmeleri yaptım Gökhan kardeşim. Kullanım açısından bende bir sıkıntı yok ve şu ana kadar foruma giren arkadaşlardan kullanım açısından olumsuz bir bilgi mesajı almadım. Forumu eski şekli ile kullanabilmen açısından, bahsettiğim bilgilendirme mesajlarındaki gerekli işlemleri yerine getirdikten sonra ve hala yaşadığın sıkıntı var ise, görüntü fotoğrafları ile birlikte bana aktar. Yardımcı olmaya çalışayım.
Teşekkürler abim. Senin bu siteye verdiğin emeklerin yanında lafı bile olmaz. Bu heyecan hepimizin ve onun için paylaşıyoruz zaten. Kolay gelsin... ![]()
Sağolasın Emre' m... En iyi ve en yenilere hep birlikte... ![]() ![]()
Re: HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR...Başka bir konuya yazmıştım ama sanırım silinmiş konu; Gökhan abi ellerine sağlık. Tema olarak da, düzen olarak da harika bir sonuç vermiş çalışmaların. İlk girdiğimden itibaren rahatça adapte olduğumu söyleyebilirim, ayrıca çerez silme konusunda yazdıklarını harfiyen uyguladım; artık her açışımda otomatik olarak girebiliyorum. Tema rengi ve köşedeki klasik Ferrari, forum için çok karakterli bir imaj yaratmış düşüncesindeyim. Tekrar teşekkürler Gökhan abi; emeklerine sağlık bu kadar işin ve meşguliyetin içinde çaba sarfettiğin için...
![]()
Re: HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR...Çok güzel olmuş hepimize hayırlı olsun arkadaşlar...Gökhan Hocamada emeklerinden ötürü çok teşekkürler.
![]() ![]() ![]()
İçten ve samimi mesajına teşekkürler kardeşim. ![]() Bu site hepimizin ve bu güzel yüreklerin mesajlarını gördükçe, verdiğim emeklerin karşılığını fazlası ile aldığıma inanıyorum... Selamlar, sevgiler... ![]()
Silinmedi Kenan. Mesajlarınızı gördüm ve yoğunluğumdan o konuya cevap veremedim. Önceki problemlerden biri olan güzel bir konuyu yakalamışsın... ![]() Her girişte otomatik olarak girebilme konusundaki sıkıntılar da giderildi bu güncelleme ile... İlgi ve yaklaşımına ben teşekkür ederim, beğendiğine sevindim. ![]()
Bu mesaj ve teşekkür ile kabul etmem!.. ![]() 2 yıl önce bu siteyi kurduğumda 5-10 üye ile birbirimize mesaj attığımız zamanları ve ilgini bilirim Deniz Hocam... ![]() Bu sitenin yeni yüzü ancak ve 1/1 kutlanır haberin olsun... ![]() Antalya' ya bekliyorum veya bir İstanbul ziyaretimde ıslatırız... ![]() ![]() Sevgiler, saygılar... ![]()
Bizimkisi hesaba kadar değil biliyorsun Hocam...
Re: HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR...Bencede çok güzel olmuş.En önemlisi fon rengi göz yormayacak şekilde seçilmiş.Ellerinize emeğinize sağlık Gökhan Hocam
![]() ![]()
35 ileti
• 3 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3
Duyurular & Forum Kuralları & Yardım Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |