Bu geçiş sürecinde değerli forum ailemize, göstermiş oldukları anlayışlı tutumlarından ötürü çok teşekkür ediyorum.
Görsel açıdan da işlerin çoğu bitti, azı kaldı diyebilirim. Yeni tasarımımızı umarım beğenmişsinizdir.

Aslında tüm eklentiler bitmiş şekilde geçiş düşünüyorduk ancak taşınma işi 1-2 hafta daha ertelenebilirdi bu durumda. Yenilikler eklendikçe DUYURU sayfamızdan bilgilendireceğim.
İlerleyen günlerde de eski tasarım ile ilgili olarak yapılan görsel açıklamaları, zamanım oldukça yeni açıklamalar ile değiştireceğim.
Kullanım ile ilgili olarak şimdilik bir kaç bilgilendirmem olacak.
Öncelikle dün de duyurmuş olduğum üzere foruma giriş yapabilmeniz için, tarayıcı geçmişinizi ve tüm çerezleri temizlemelisiniz...

DC HABER görevini başarı ile yürüten Ahmet kardeşimizin hazırlamış olduğu son haberler artık portalımızda!..
SON BAŞLIKLAR yine forum ana sayfamızda ve 15 başlık şeklinde yerini alıyor. 15. başlıktan sonraki diğer son konuları görmek için sağ üst köşedeki 1-2-3-4-5 sayfalarından ilerleyebilirsiniz.
Mini Sohbet eklentimiz, Forum Ana Sayfa en alt bölüme alındı. İsteğe göre üst tarafa alabilirim.
TAM SAYFA MİNİ SOHBET KULLANIMI İÇİN, Ana Sayfa sağ üst köşedeki Chat yazısına tıklaynız...
Teşekkür eklentimizin yeni buton ve yeri... Teşekkür istatistiği şu an için mesajınızın sol yanındaki bölümde gösterilmiyor, kendi profilinize baktığınızda gözüküyor. Eski şekli ile mesaj profiliniz içine dahil edilecektir.
Daha önce yazdığınız mesajın ve imzanızın alt kısmında olan butonlar profil içine alındı...
Burak BALIKÇI kardeşimin bir önceki bilgilendirme mesajımda sorduğu HIZLI CEVAP butonumuzu aktif hale getirdim. KENDİ BAŞLIKLARIM eklentimiz bu sürümde malesef kullanımda olmayacak, onun yerine KENDİ İLETİLERİM bölümünden yararlanabilirsiniz.
Forum başlık resimlerini hazırladım eklenmeyi bekliyorlar. :))

v.b.
Şu an için portalda müdahale edemediğim ufak tefek yerler var ve gerekli düzenlemeler ilerleyen günlerde tarafımca yapılacaktır.
Kullanım ile yaşayacağınız her türlü sorun için özel mesaj veya mail yolu ile bana ulaşabilirsiniz.
DIECASTR AİLEMİZE, HAYIRLI VE UĞURLU OLMASI DİLEKLERİMLE...