|
||
diecastr.com
|
||
ANKARA BAHARA MERHABA ***14 MART 2010 ***14:00Yetkili: G.HEPARSLAN Re: ANKARA BAHARA MERHABA ***14 MART 2010 ***Abi bu haftaki hedeflerimizi tutturamadığımız için haftasonuda çalışacakmışız..
![]() ![]()
Re: ANKARA BAHARA MERHABA ***14 MART 2010 ***Arkadaşlar ne yazıkki, çok gelmek istiyordum fakat ev taşıyacagım İzmite. Antalyadan bizimkiler geliyor yardıma. Bu karmaşada bırakamam işleri.
![]() ![]()
Re: ANKARA BAHARA MERHABA ***14 MART 2010 ***
![]() Bu durumda saat 14:00 civarı uygun olur mu hepimize arkadaşlar? Ne dersiniz... ![]() --- Emre Erbaşar
Re: ANKARA BAHARA MERHABA ***14 MART 2010 ***
Benim için sorun yok şimdilik.. ![]()
Re: ANKARA BAHARA MERHABA ***14 MART 2010 ***14 00 benim için uygun o pazar ya da cumartesi sınav var ama benim ki hangi gün cuma öğreneceğim muhtemelen cumartesi y ada pazar sabahıdır ve öğle olursa ki işallah değildir. değildir getirebilirsem bir arkdaşımıda getireceğim e 36 mı da getireceğim içi açık renk oldu fotoğraflarını koymadım orada fotğraflanasın istiyorum ama m3 ve diğer proje yetişmeyecejk baz nedenlerden dolayı. :(
![]()
Re: ANKARA BAHARA MERHABA ***14 MART 2010 ***14:00Ankara için son güne giriyoruz...
![]() Arkadaşlarla muhabbeti özledim. ![]() Onur Güney, İbrahim, Mehmet'ten bir cevap gelmedi henüz. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: ANKARA BAHARA MERHABA ***14 MART 2010 ***14:00
![]()
Re: ANKARA BAHARA MERHABA ***14 MART 2010 ***14:00Sevgili Alper, Bahadır, Barış, Birol...
Benden 3 model geliyor. ![]() Yarın görüşmek üzere. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: ANKARA BAHARA MERHABA ***14 MART 2010 ***14:0017 saat kaldı...Umarım kimse son anda vazgeçmez ve gelir; birde umarım ismi olmayanlardan gelenler olur, ortalık şenlenir...
![]()
Re: ANKARA BAHARA MERHABA ***14 MART 2010 ***14:00Güzel ve keyifli bir buluşma olacağına adım gibi eminim.
Tekrar iyi buluşmalar ve keyifli sohbetler diliyorum hepinize arkadaşlar... Yaza hep birlikte olmak ve aynı keyfin tekrarında buluşmak dileklerimle... ![]() ![]()
Re: ANKARA BAHARA MERHABA ***14 MART 2010 ***14:00Ankara için büyük gün bugün.
Gece biraz yağmur yağmış ama, umarım çok güzel çekimler çıkaracağız. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: ANKARA BAHARA MERHABA ***14 MART 2010 ***14:00Hadi bakalım bombaları bekliyoruz
![]() ![]()
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir |