Yine harika bir pazar gezisi... Yine Kayseri Fotoğraf Kulübü... Ve, sazlıklardan havalananlar...Umarım beğenirsiniz...
|
||
diecastr.com
|
||
BORDOLARIM SULTANSAZLIĞI'NDA... RANGE ROVER VE Q7...Yetkili: G.HEPARSLAN
31 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
BORDOLARIM SULTANSAZLIĞI'NDA... RANGE ROVER VE Q7...Yine harika bir pazar gezisi... Yine Kayseri Fotoğraf Kulübü... Ve, sazlıklardan havalananlar...Umarım beğenirsiniz...
![]()
Re: BORDOLARIM SULTANSAZLIĞI'NDA... RANGE ROVER VE Q7...Onur abi ellerine sağlık müthiş kareler hani modelci olmasam kimilerini gerçekten ayırt edemem....
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: BORDOLARIM SULTANSAZLIĞI'NDA... RANGE ROVER VE Q7...![]() ![]() ![]() ![]()
Re: BORDOLARIM SULTANSAZLIĞI'NDA... RANGE ROVER VE Q7...Bu gördüğüm fotoğraflar gerçek değil şaka yapıyorsun değilmi; montaj hepsi?
![]() Hepsine bayıldım, harikuladeler, hepside favorim, ellerine fikrine deklanşörüne sağlık... ![]() Yetmez ama... ![]() ![]() ![]()
Re: BORDOLARIM SULTANSAZLIĞI'NDA... RANGE ROVER VE Q7...fevkalade...
![]() ![]()
Re: BORDOLARIM SULTANSAZLIĞI'NDA... RANGE ROVER VE Q7...
Sevgili Burak ve sevgili Onur kardeşim çok çok teşekkür ediyorum. Sizlerin de fotoğrafa ilgili olduğunuzu biliyorum. Keşke bi ara kendimizi birlikte dağlara taşlara atabilsek ve hep beraber güzel kareler yakalasak ![]() ![]() ![]()
Re: BORDOLARIM SULTANSAZLIĞI'NDA... RANGE ROVER VE Q7...Ellerine saglık çok hoş kareler yakalamışsın.İlk iki resim çok hoşuma gitti.Modellerin renkleri çok güzel.
![]()
Re: BORDOLARIM SULTANSAZLIĞI'NDA... RANGE ROVER VE Q7...
Teşekkür ederim barış, beğenmene sevindim. Bu bordolar beni de benden alıyorlar... ![]() ![]()
Re: BORDOLARIM SULTANSAZLIĞI'NDA... RANGE ROVER VE Q7...Onur abi elline,emeğine sağlık.Hepsi de birbirinden güzel kareler.Ama en çok ilk 2 kareyi beğendim.Biraz daha gerçekçi geldi bana.
![]() ![]()
Re: BORDOLARIM SULTANSAZLIĞI'NDA... RANGE ROVER VE Q7...Onur, yaptın yine yapacağını, mest ettin beni. Harika çekimler.
Modellerden ise Range, beni benden aldı. Süper derim, REP'e basarım... ![]() --- Emre Erbaşar
Re: BORDOLARIM SULTANSAZLIĞI'NDA... RANGE ROVER VE Q7...Onur mukemmel kareler yakalamissin, hepsi birbirinden guzel..Arka plan perspektifi ve acilar oldukca duzelmis bakiyorum.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim favorim... ![]()
Re: BORDOLARIM SULTANSAZLIĞI'NDA... RANGE ROVER VE Q7...Çok başarılı çekimler olmuş.BAZILARI GERÇEK GİBİ
![]() ![]()
Re: BORDOLARIM SULTANSAZLIĞI'NDA... RANGE ROVER VE Q7...Herkese çok çok çok teşekkürler ediyorum
![]() ![]() ![]()
31 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir |