Desolator yazdı:Şimdiden heyecanlandım.![]()
İstanbul kadrosu buluşmaya pek istekli değil. Bari siz toplanın. Bu arada İstanbul-Ankara 5 saat ise.. Tekirdağ-Ankara'da 7 saat uleeeyyyn![]()
O zaman senide bekliyoruz Sinan...

|
||
diecastr.com
|
||
ANKARA BAHARA MERHABA ***14 MART 2010 ***14:00Yetkili: G.HEPARSLAN Re: ANKARA BAHARA MERHABA
O zaman senide bekliyoruz Sinan... ![]() ![]()
Re: ANKARA BAHARA MERHABA![]() 14 Mart malesef vizelerim öncesine denk düşüyor çok yoğunum dersler yüzünden şu sıralar gelebilir miyim bir muamma gerçekten çok üzüldüm bakalım net birşey söylemeyeyim ama büyük ihtimal katılamam gibi gözüküyor abilerim.Keza İstanbul buluşması da öyle.Gerçekten çok üzgünüm.... ![]() ![]()
Re: ANKARA BAHARA MERHABA
Olsun Ahmet. Sen kalbimizdesin herzaman. ![]() --- Emre Erbaşar
Çok sağol abicim inşallah başka bir tarihte "Yaza Merhaba" buluşmanızda aranızda olmayı çok isterim tabiki sizleride uygun olduğunuz tarihlerde Eskişehir e bekliyorum... ![]() ![]()
Olsun Ahmet önemli olan dersler ... Boş zaman hobisi zaten bu hobi... ![]() ![]()
Re: ANKARA BAHARA MERHABAFarklı şehirlerden de katılımlar olacağından daha öncelerde İstanbul' da yaptığımız buluşmanın tadında olacağa benziyor arkadaşlar...
![]() Ankara' da olmak vardı... ![]() ![]() Öncelikle Ankara dışından kayıt yaptıran arkadaşlarıma/kardeşlerime ve elbette Ankara ekibine bu güzel organizasyon için sonsuz teşekkürlerimle... Yüreğinize sağlık. ![]() ![]() ![]()
![]() İstanbul Buluşmasında da varsın, Ankara buluşmasında da... İn misin? Cin misin? ![]() Antalya' ya da gel de tam olsun Onur... ![]() ![]() O değil de; Ankara/İstanbul buluşma fotoğraflarını elbette henüz görmedik ama bu özel buluşmalara katılabileceğin mesajlarınla seni kıskandık diyelim o zaman... ![]() ![]() ![]()
Abi sen de gel ![]() ![]() İnşallah Ankaraya da geleceğim. Umarım bir aksilik çıkmaz ![]()
Adminim sanki aradaki zaman farkını kapatmaya çalışıyor gibi geldi bana ![]() ![]() Mart başı İstanbul; Mart ortası Ankara; Mart sonu Antalya ![]()
Re: ANKARA BAHARA MERHABAAnkara buluşmasında olamasam da biliyorum ki en güzel anlara imza atacaksınız kalbim sizlerle.
Tüm İslam Aleminin Mevlid Kandilini kutlarken barış, huzur, af ve afiyet dilerim. Herkese ayrı ayrı selam ve hürmetler.
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir |