bide misafirim vardı çekimler sırasında oturdu izledi duvarın üzerinden

golf kaymış sanki biraz

iyi araba ama kara alışık değil bozuldu

çalışmadı çekme halatına kuvvet

|
||
diecastr.com
|
||
Beklediğim kar yağdı...(okeye dördüncüde geldiii)Yetkili: G.HEPARSLAN
18 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Beklediğim kar yağdı...(okeye dördüncüde geldiii)Sonuında Eskişehir Eskişehire benzedi .Geçen cumada kar yağmıştı ama bu kadar etkili olmamıştı. Şimdi ise sokak bembeyaz ve arabalar kara saplanıyo demekki bu kar iyi kar. Hazır böyle bi fırsat yakalamışken dedimki volkswagenler dışarı çıksın. Çekim yapalım koyalım dedim ama Emre abi kadar hızlı olamamışım. Neyse artık bidahaki kara kısmet. Çekimleri bahçede yaptım.
![]() ![]() ![]() ![]() bide misafirim vardı çekimler sırasında oturdu izledi duvarın üzerinden ![]() ![]() ![]() ![]() golf kaymış sanki biraz ![]() iyi araba ama kara alışık değil bozuldu ![]() ![]() ![]() çalışmadı çekme halatına kuvvet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En son Akın AYDIN tarafından, 01 Şub 2010, 23:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
![]()
Re: Beklediğim kar yağdı...Ellerine sağlık kardeşim benim
![]() ![]() ![]() Aman kedilere dikkat ![]() ![]() ![]()
Re: Beklediğim kar yağdı...Eylenceli kareler omuş
![]()
Re: Beklediğim kar yağdı...
Eyvallah kardeşim.Kedi süperdi oturdu izledi böle gel dedim senide çekiyim modellerle saf saf baktı bana. ![]()
Re: Beklediğim kar yağdı...eğlenmişsin bizide eğlendirdin hem yazıların hem resimlerinle
![]() ![]()
Re: Beklediğim kar yağdı...Ahmet'e katılıyorum EOS konusunda.
![]() Akın'cım çok güzel kareler yakalamışsın kardeşim. Lastik izleri ve çekiş sahnesine bayıldım. Bu arada ufak ziyaretçiyi çok iyi görüntülemişsin. Her dış mekan çekiminde meraklı gözler gelecek değil ya. Azcık da bu tür meraklılar gelsin... ![]() Sonuçta modelleri sağ salim evde görmek güzel. Ellerine sağlık. ![]() ![]() --- Emre Erbaşar
Re: Beklediğim kar yağdı...Hahaha
![]() ![]()
Re: Beklediğim kar yağdı...Ellerine sağlık Akın.. Yalnız o golf kardan kaymamıştır.. Normal gidişidir o
![]() ![]() ![]()
Re: Beklediğim kar yağdı...Antalya gibi yerde bulamadığımız kareler ve kıskandırmaya devam edin bakalım...
![]() Elbet havalar ısınacak ve ben de deniz kenarı fotoğraflarım ile kıskandırcağım sizleri... ![]() Ellerine sağlık kardeşim. Çekme halatı ve iz ayrıntısı hoş olmuş... Rep geldi bile... ![]() Yalnız beni tek düşündüren o havada kimin üstü açık arabaya bidiği ve yolda kaldığı... ![]() ![]()
Re: Beklediğim kar yağdı...Ellerine sağlık güzel çekimler.Kar sizede soğuk yüzünü fena göstermiş.
![]() ![]()
Re: Beklediğim kar yağdı...Vosvoslar karda başka güzel... Herne kadar bir tanesi bugün beni 5m den kara bulasada genede severim vosvosları... İyi günlerde seyireyle Akın... Güzel çalışmalarının devamını bekliyoruz...
Re: Beklediğim kar yağdı...
Saol Onur haklısın zincir konusunda. İki tane araba ittirdim bu yüzden bugün.
Saol Emre abicim yorum ve rep için eosçu sanırım güneyden gelmiş eskişehire acemi olsa gerek.
Teşekkürler Burak abi. Oturdu izledi bütün çekimi duvardan sonrada yavaş yavaş çekildi ortalıktan
Olabilir Sinan abi ortamda hazır kaymaya elverişliyken....
Saol Gökhan abi. Yaz geldiğindede plaj kenarında çekimler yaparız abi artık eskişehirdede plaj var. Eosu kullanan acemiymiş yağmış bi cahillik
Ateş abi bu az gibi geldi bana biz liseye başladığımız sene 2 ay arabayı yerinden çıkaramamıştık onu hatırlıyorum ben. Karı temizleyip açıyoduk arkasından bi daha kar yağıp kapatıyodu.
Saol Alper abi. ![]()
Re: Beklediğim kar yağdı...Akın tebrik ederim.Beni kandırmayı başardın.
![]() Yazıyı okurken arabalar kara filan saplandı demişsin;ikinci fotoğrafta baktım Passat Variant hafif yanlamış gibi durmuş yolda dedim baya etkili yağmış heralde.Sonra jeton düştü diğer fotoğraflara da bakınca.. ![]() Bu arada kar bugün Bucak'a da yağdı;öğlen 12'den 2'ye kadar evin önündeki betonu temizledim gece buzlamasın diye..Felaket yoruldum.Karın bir de bu yönü olmasa.. ![]() ![]()
18 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir |