|
||
diecastr.com
|
||
resimler değiştirildi ortaya olsun bunlardaYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
14 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Re: bunlarda ortaya olsunYEni modelleri iyi günlerde seyireyle Hamit abi.. Modeller gayet başarılı duruyor resimelrden...
Re: bunlarda ortaya olsunBoyun egzersizi oldu akşam akşam
![]() ![]()
Re: bunlarda ortaya olsunAbi, yanlız araçlar çok değişik ve çok çok güzel. Üretim kaliteleri bakımından ve Diecast'e yakışır şekilde bol metalli; zincirli, halatlı malatlı çok güzel; gerçekten şoke oldum!
![]() Hamit abi şaka bir yana, gerçekten Dodge çekiciyi çok beğendim ve modeli nerden temin ettiğinizi merak ettim. Diğer Mack TIR da çok ve jant detayları başta olmak üzere, detayları çok güzel işlenmiş. Teşekkürler paylaşım için... ![]()
Re: bunlarda ortaya olsunAbi hayırlı olsun.Gayet güzel duruyorlar.Doç'la kırmızı Tır'ı sevdim ben en çok.Bir de arkadaşların dediği gibi boyun egzersizi yaptık..
![]() ![]()
Re: bunlarda ortaya olsunHamit abi,
Bunlar ne kadar şık modeller böyle. Vallahi canım çekti desem yeridir. Budweiser TIR'a ve Dodge çekiciye hayran kaldım. İyi günlerde sergilemenizi dilerim. Biraz boynum ağrıdı benim de, ama neyse... Bu güzellikleri görmek için değer. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: bunlarda ortaya olsun
![]() Çok değişik ve ilginç modeller bunlar, bayıdım heleki Dodge çekici çok hoşuma gitti. Gayette kaliteli görünüyorlar, keyifli seyirler ![]()
Re: bunlarda ortaya olsunHayırlı olsun Hamit abi.. Hepsi birbirinden şık ve çok güzel gözüküyor..
![]() ![]() Ali abiye de fotolar için teşekkür ederiz ![]() ![]()
Allah'tan dizüstü kullanıyorum yan çevirmek kolay oldu ![]()
Re: bunlarda ortaya olsunİster inanın ister inanmayın resimleri çeviremedim aldım monitorü yan çevirdim ve doya doya izledim
![]() Çok güzeller abicim harika parçalar almışsın..! ![]() ![]()
Re: resimler değiştirildi ortaya olsun bunlardaEllerine sağlık abi çok güzeller.. hard truck 'dan çıkmış gibi
![]()
Re: resimler değiştirildi ortaya olsun bunlardaalışılmışın dışında ve çok çok güzel modeller. . eminim kolay bulunmamıştır bu modeller. . ruhumuzda mı var nedir modellerin eskileri hep daha güzel geliyor :)
Re: resimler değiştirildi ortaya olsun bunlardaHamit abi hayırlı olsun hepsi çok güzeller
![]() ![]() ![]()
Re: resimler değiştirildi ortaya olsun bunlarda![]() ![]() ![]() Hamit Hocam ne kadar güzel modeller bunlar.Dodge kamyonete bayıldım çok güzel seçim.İyi günlerde sergile ![]() ![]() ![]()
Re: resimler değiştirildi ortaya olsun bunlarda
Hamsi her derde deva diye biliyordum ben ama... ![]() Ali ilk pozları nasıl olupda tepetaklak yayınladı anlamadım?Allahtan laptop kullanıyorumda laptopu ters cevırmek yetti.Desktop kullananlar Ali sayesinde egsersiz yaptı sanıyorum ![]() ![]()
14 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |