Bir kac gun once cok ilginc bir olaya sahit oldum..Sizinle paylasmak istedim..Roman tadinda olacak sanirim

Bakirkoy de bir is icin bulunuyordum..Caddede yururken eski bir villanin onunden gecerken villanin bahcesindeki garaja gozum takildi. Garajin kapisi yariya kadar acikti. Iceriden bir aracin stop lambalari gozukuyordu. Stop lambalarini benzettigim arac tam bir fantaziydi benim icin...Kendi kendime gulerek yururken merakimdan garaja dogru yoneldim...Bahcenin demir parmakliklarindan bakinca garajin onunde 3 adam gordum..Bundan sonrasini yasiyormus gibi anlatayim..Konusma neredeyse birebir aktarilacak..
Ben : B Adam : A A2 : Adam 2
B : Selaminaleykum
A : Aleykumselam
B : Afedersiniz bir sey sormak istiyorum
A : Buyur kardesim tabi
B : Garajdaki Espada mi acaba?
A : (Sasirmis bir ifade ile) Sen kimsin
B : Yok yanlis anlamayin benzettim sanirim stop lambalarini
Adam garaja dogru yurudu ve kapiyi kaldirmasiyla ben donakaldim...
Espada...
Ayni renk, tamamiyle orjinal...
B : Abi ben sanirim ruya goruyorum...
A : Sen nerden biliyorsun bu arabayi
B : Abi bu benim en sevdigim modellerden biri..Ben Lambo hayraniyim.. Ilk olarak 68 de uretildi bu araba..Miura dan esinlenildi. Hatta Espada, matadorlarin kullandigi kilicin adidir..V12 motorla 1217 adet uretildi...
Adam daha da sasirarak sozu en yaslilarina birakti
A2 : Araba benim...Ben kendimi Lamborghini fanatigi zannederdim ama pes!
B : Abi nolur bir yakindan bakayim
A2 : Gel kocum sen hakettin bunu
B : Abi nedir bu ya..Neredeyse herseyi orjinal
A2 : Nereleri orjinal degil soyle bakalim
B : Cam cerceveleri degismis ve ic dosemelerinin bazi yerleri farkli
A2 : Helal olsun sana be..Gel calistiralim motoru dinle
Inanilmaz bir ses..Ruya gibi..Bahce inliyor resmen
B : Abi cildiracagim ya ne fotograf makinesi var yanimda ne de kamerali cep telefonu (Is telefonum yanimda dandik Samsung)
A2 : Olsun gene gelirsin, bak gecerken bahcede birileri varsa dal iceri...Sana son bir soru
B : Buyur abi
A2 : Lamborghini nin kurucusu kim
B : Kolay oldu abi bu

A2 : Bravo
B : Arabayi hediye mi edecen bana yoksa abi
A2 :

B : Abi tekrar gelmek isterim, resimlemem lazim bunu, sitemize koyacagim, inanmazlar bana yoksa, renk olarak bile ayni olan modeli var bende bunun
A2 : Dedigim gibi ne zaman istersen
B : Gorusmek uzere...
Dostlarim tamamen dogrudur..Benim icin mukemmel bir gundu...Resimleri bu topigin altina ekleyecegim...
Sabirla okudugunuz icin tesekkurler