Boya ve iç detaylar gerçekten çok şık. Alttan açılan bagaj uzatması görülmeye değer.
Motoru sevmedim. Dümdüz siyah.
Neyse, iyi seyirler.
Ve X6 ile beraber bir kaç poz...
|
||
diecastr.com
|
||
KYOSHO : BMW X5 ? X DRIVE 4.8 BLACKYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
30 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
KYOSHO : BMW X5 ? X DRIVE 4.8 BLACKSUV?lara kaldığımız yerden devam.
![]() Boya ve iç detaylar gerçekten çok şık. Alttan açılan bagaj uzatması görülmeye değer. Motoru sevmedim. Dümdüz siyah. Neyse, iyi seyirler. Ve X6 ile beraber bir kaç poz... --- Emre Erbaşar
Re: KYOSHO : BMW X5 ? X DRIVE 4.8 BLACKBana göre "SUV" kavramını yaratan ve onla özdeşleşen en önemli araç X5 ve hangi kasası olursa olsun eşsiz bir güzellik
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: KYOSHO : BMW X5 ? X DRIVE 4.8 BLACK
Sağol Ahmet'im. Almamak için çok direndim, ![]() ![]() Sen bir de X6'yı gör... ![]() --- Emre Erbaşar
Re: KYOSHO : BMW X5 ? X DRIVE 4.8 BLACKValla bombardımanda bombardıman hani... Dağlara taşlara kaçsak oralardan furacak bizi... Geçenlerde 1/1 ini kullandığım anormal bir otomobil olan acayip özelliklere sahip bu modeli iyi günlerde seyireyle abi...
![]()
Re: KYOSHO : BMW X5 ? X DRIVE 4.8 BLACKEmre Abi işte senden beklediğim bir modeldi bu. Harika duruyor en yakışan rengini almışsın. Motor detayına kafanı takma derim, vitrinde kaputu kapalıyken sergilersin olur biter
![]() ![]()
E Alper SUV olunca, dağlar, taşlar dayanmaz. Ben "KAR" istiyorum... ![]() ![]() --- Emre Erbaşar
Sağol Burak. Vitrinde kaputu kapalı sergileme fikrini çok beğendim. ![]() --- Emre Erbaşar
Sağol Abim. ![]() --- Emre Erbaşar
Bence Polat Alemdar'la özdeşleşen bir araç ![]() ![]() ![]()
Re: KYOSHO : BMW X5 ? X DRIVE 4.8 BLACKBombacı bir forum olduk çıktık... Bu kadar da yapılmaz ki...
![]() ![]() Aynı gün içinde bu kadar şık modelleri görmeye yürek dayanmaz Emre... ![]() Hayırlı olsun kardeşim. Tarafımca, mıncıklanmayı bekliyor sanırım... ![]() Emin ve büyük adımlarla ilerliyorsun ama Amerikanları da unutma sakın bu arada... ![]()
Yok yok, Amerikanlar da geliyor inşallah. Bombacı derken yanlış anlaşılmasın. ![]() ![]() ![]() --- Emre Erbaşar
Harikasın Bahadır. Analiz süper. REP için ayrıca teşekkürler. ![]() --- Emre Erbaşar
30 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir |