Daha önceleri Siyah modelini yayınlamış olduğum modelin beyazı.
Zaten beyaz?ını çok istiyordum ve sonunda oldu.
Özel plakasını siyahtan devralarak vitrinde yerini aldı.
|
||
diecastr.com
|
||
KYOSHO : AUDI Q7 4.2 lt QUATTRO® (BEYAZZZZ)Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
23 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
KYOSHO : AUDI Q7 4.2 lt QUATTRO® (BEYAZZZZ)Daha önceleri Siyah modelini yayınlamış olduğum modelin beyazı.
Zaten beyaz?ını çok istiyordum ve sonunda oldu. Özel plakasını siyahtan devralarak vitrinde yerini aldı. --- Emre Erbaşar
Re: KYOSHO : AUDI Q7 4.2 lt QUATTRO® (BEYAZZZZ)Böyle güzel bir aracı bu renkle görmek insanı daha da heyecanlandırıyor
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: KYOSHO : AUDI Q7 4.2 lt QUATTRO® (BEYAZZZZ)Beyazda ayrı bir güzelmiş gerçekten Emre abi ... Valla istediğin kadar varmış... Zaten yeni favori renk beyaz oldu artık son model otomobillerde... İyi günlerde seyireyle abi...
![]() ![]()
Re: KYOSHO : AUDI Q7 4.2 lt QUATTRO® (BEYAZZZZ)
Sağol Ahmet. Daha önceleri internette görmüştüm, ama orjinali çıkmadığı için boyanmış ve modifiye edilmişti. Beyazı ile Siyahı yer değiştiği için mutluyum. ![]() --- Emre Erbaşar
Sağol Alper. Duruşu gerçekten çok tatlı. Vitrinde de hoş durdu açıkcası. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: KYOSHO : AUDI Q7 4.2 lt QUATTRO® (BEYAZZZZ)Kış geldi böyle oldu demek Emre Kardeşim.Ne güzel Amerikan klasiklerden gidiyorduk...
Şaka bir tarafa çok güzel bir model çok beğendim.İyi günlerde sergile ![]() ![]()
Re: KYOSHO : AUDI Q7 4.2 lt QUATTRO® (BEYAZZZZ)Beyazı gerçekten siyahtan daha güzel... Hayırlı olsun Emre abi..
![]() ![]() ![]()
Re: KYOSHO : AUDI Q7 4.2 lt QUATTRO® (BEYAZZZZ)Abi siyaha n'oldu?
BU rengiyle de harika ve plakasıyla trafikte sorunsuz sürüşler dilerim ![]()
Abicim, Amerikanların yeri apayrı, hiç bir şeye değişmem biliyorsun. ![]() Önümüzdeki günlerde gelecek olanlar var inşallah. Süpriz... ![]() --- Emre Erbaşar
Burak'cım, siyah oldu beyaz. Bir değişime girdiler Mağaza sahibiyle. ![]() Plakası özel biliyorsun... ![]() --- Emre Erbaşar
Re: KYOSHO : AUDI Q7 4.2 lt QUATTRO® (BEYAZZZZ)![]() ![]() ![]() Gerçekten de çok şık bir model. Plakası ile de çok özel duruyor. Umarım ileride 1/1' ine yine bu plaka ile sahip olursunuz... ![]()
İnşallah Gökhan'ım. Sana da alırız bundan bir tane. Umarım Ankara için planların oluşur ve karşılıklı seyre dalarız modelleri. Selamlar Dostum. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: KYOSHO : AUDI Q7 4.2 lt QUATTRO® (BEYAZZZZ)Abi hayırlı olsun.Beyazla değişim yapman gerçekten iyi olmuş.Beyazın yakıştığı araçlardan biri de Q7;gerçeğinde de,modelinde de..
![]() ![]()
23 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir |