|
||
diecastr.com
|
||
RENAULT PLAZAYetkili: tolgatitiz Re: RENAULT PLAZAbir renault sever olarak hayran oldum, linki tüm arkadaşlarıma gönderdim. mükemmel bir çalışma olmuş gökhan abi.
Re: RENAULT PLAZA
Teşekkürler Ozan.
Teşekkürler Selçuk kardeşim. Böylesine bir vakti tekrar yaratma imkanım olursa Renault Servis çalışması da yapmayı düşünüyorum ama ne zamana denk gelir bilinmez. :))
İlgine teşekkürler Murat.
Re: RENAULT PLAZA![]() ![]() Yok yok daha önce fikirlerimi bildirmiştim galiba. Neyse bir kez daha söyleyeyim. Abi senin bu dioramaların can yakacak cinsten oluyor. Ellerine sağlık abim. ![]() ![]() Katotopark'ta böyleydi. Aylarca yapsam mı diye düşündüm ama sonra yapamayacağıma kanaat getirip vazgeçmiştim. Artık yeni bir dioramanında zamanı gelmiş abi.. Şöyle değişik bir şeyler bekliyorum senden.. ![]() ![]()
Re: RENAULT PLAZAHA-Rİ-KA...
![]() Nedense bende atlamışım. ![]() Muhteşem olmuş Gökhan Abi
Re: RENAULT PLAZAEn küçük görsel ayrıntıya bile yer verilmiş...Çok başarılı bir çalışma olmuş.Tebrikler
![]()
görmeyen kalmamıştı diye düşünmüştüm ama kalmış demekki... ![]() ![]()
TE-ŞEK-KÜR ![]() İmza attığın güzel çalışmalarını biliyorum ve beğenerek izlediğimiz bu detay çalışmaların sahibi olarak bu yorumda bulunuyorsan sorun yoktur demketir... Sevgiler... ![]()
İlginize ve beğeni mesajınıza teşekkür ederim...
Re: RENAULT PLAZAGökhan abi birşey sormak istiyorum.Belki sorulmuştur ama üs kata arabayı nasıl çıkardın?
![]() ![]() PERFORMANCE IN ACTION
Re: RENAULT PLAZABu çalışma ciddi bir emek ve çalışmanın ürünüdür.Admin'im üstadım eline sağlık
![]() Konuyu güncelleyeyim dedim. ![]() ![]()
Re: RENAULT PLAZAGökhan abi bunu gerçekten sen mi yaptın!!
![]() ![]() muhteşem olmuş gerçekten!! ![]()
Aynı şokları yıllar geçsede baktıkça hala yaşıyorum ![]() ![]()
İlgine ve beğeni yorumuna teşekkürler kardeşim. Fotoğrafları Renault' a gönderdim ve ne yazık ki araba anahtarı falan vermediler... ![]() ![]() "Çalışmanızı çok beğendik. Renault markasına duyduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz." şeklinde bir cevap geldi. ![]()
Re: RENAULT PLAZAgerçekten çok başarılı ve güzel bir diorama...sanırım 1/43 diorama için en ideal boyut.
Re: RENAULT PLAZAAbi eline,emeğine sağlık.Ama 12'leri araç azlığından ötürü mü koydun yoksa sevdiğin için filan mı?Çünkü yeni nesil Megané'ların yanında plazada durmaları pek rastlanılan birşey değil.O yüzden soruyorum.
![]()
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |