gearbox yazdı:Bahadır hocam, herşeyden önce modellerini tek bir konuda paylaştığın için çok teşekkür ederim. Nedenini tahmin etmek hiç de zor değil; onlarca model konusuna ayrı ayrı yazmaya insan üşeniyor; toplu olarak görsel şölen yaşatmışsın, tebrikler... Kesinlikle de özensiz fotolar değiller, müsterih olabilirsin.
En baştaki 190E 2.3 benim de bir kaç Mercedes eksiğimden birisi ve en kısa sürede darısı başıma diyorum... Ama darısı başıma olması çok zor olan -aşırı nadir olduğu için- siyah E30 M3'ü gördüğümde gözlerim normalinden biraz daha açıldı!Dealer E92 M3 de geçmişte değerini bildiğim müthiş bir parçaydı; UT'ler de son derece kıymetli ve güzel modeller. Paylaşım için teşekkürler ve fotolar için de. Bu arada REP'i hakeden parçalar olduğunu da belirtmek isterim...
Teşekkür ederim

Emre ERBASAR yazdı:Bahadır, valla özletmiştin kendini.![]()
Modellerini birarada görmek çok keyifli oldu inan.
SW Mercedes'lerine ve özellikle Ford'a bayıldığımı söylemem gerekiyor. Benim SUV'ların yanına iyi gider bu model.
Sevgili Barış'a çekimleri için teşekkürler. Ellerinize sağlık.![]()
REP
TEşekkür ederiz efenim.. yakın zamanda görüşmek dileğiyle

mustafacelebi yazdı:Çok güzel hareketler bunlar..!![]()
Rep geldi 1 tane helalinden..!
Teşekkürler Mustafa

AgREgA yazdı:çok güzel ve seçkin modellerin var. . gerçekten hoş kareler olmuş. . yeni modellerinle devamı gelir inşallah..
İnşallah teşekkür ederim