Beğenilerinize...

|
||
diecastr.com
|
||
İki saatte devri TÜRKİYE....Yetkili: G.HEPARSLAN
22 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
İki saatte devri TÜRKİYE....Hafta sonudna gittiğim Antalya'da minicity e uğrayamandan dönsem sanırm hiç mutlu olmazdım...Hızlıca dolaştığım hatta benim emektar fotoğraf makinemin hızıma yetişemediği anlarıyla gelip geçen minicity de bir mustang in yol hikayesini sizlerle paylaşmak istedim...
![]() Beğenilerinize... ![]()
Re: İki saatte devri TÜRKİYE....Şehrimize hoşgeldin
![]() ![]() ![]() Yine bekleriz ![]() ![]()
Re: İki saatte devri TÜRKİYE....
Teşekkürler Onur. Biraz acele olan çekimler oldu ama gerçekten orada insan kendinden geçip neden 10 larca modelle çekim yapmayım diyesi geliyor... Çok güzel bir mekan bence...Umarım uzun ömürlü olur... Rep için ayrıca teşekkür ederim...
Re: İki saatte devri TÜRKİYE....Süper süper süper...
Mustang ile daha farklı duruyormuş Minicity ![]() Ellerine sağlık Alper,bukadar iş-güç arasında bravo ![]() ![]()
Re: İki saatte devri TÜRKİYE....Alper, harika çekim, harika fotoğraflar. Tahmin ettiğimden de güzel olmuş. Ellerine sağlık. Gözlerimiz şenlendi.
![]() ![]() --- Emre Erbaşar
Teşekkürler Ahmet'cim. . . Darısı ESK'ye inşallah... ![]()
Teşekkürler Burak...Esasen daha güzel fotolar hayal etmiştim ama zaman darlığında ancak bu kadar oldu inşallah daha geniş bir zamanda daha güzel fotoğraflarla tekrarlayabilirim bu geziyi...Rep için ayrıca teşekkür ederim... ![]()
Teşekkürler Serhat... ![]()
Teşekkürler Emre abi... Bir kerede senle gidip pikeleri serip serip fotoğraf çekmek isterim.... Beğenmene çok sevindim... Rep için ayrıca teşekkür ederim...Kırmızı cazibesi... ![]()
Teşekkürler Ali...Beğenmene sevindim... ![]()
Re: İki saatte devri TÜRKİYE....Alper çok güzel fotoğraflar. Bu fotoğrafların çoğunu gerçek diye yuttursan inanırlar.. Ellerinize sağlık.
![]() ![]()
Re: İki saatte devri TÜRKİYE....Abi çok güzel kareler yakalamışsın ellerine sağlık. Mustang nerde olsa güzel görünüyor.
![]()
Teşekkürler Gökhan abi... Minicity gerçekten çok güzel ve tam 1 18 ler için ideal dış mekan çekimleri oluşturan bir yer... Hepside süper gerçekten... Çok kısa sürede gezimi bitirdim ve doyamadım açıkcası... Modelin kalıp iyi olunca gerçekten gerçek gibi çıkıyor... Beğenmenize çok sevindim...Rep için ayrıca teşekkür ederim...
Teşekkürler Akın'cım... Mustang objektif ile çok barışık bir model gerçekten...
22 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |