Mağazada toplu olarak gördüğüm ve 1:43?lerin arasına katılan Cararama üretimi modellerim huzurlarınızda...
|
||
diecastr.com
|
||
1:43 JAPON?LARIM :))Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
15 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
1:43 JAPON?LARIM :))Gerçi başlığı yazarken aklımdan Japon Balıkları geçmedi değil.
![]() ![]() ![]() ![]() Mağazada toplu olarak gördüğüm ve 1:43?lerin arasına katılan Cararama üretimi modellerim huzurlarınızda... --- Emre Erbaşar
Re: 1:43 JAPON?LARIM :))Japonların içine İngiliz Lotuslar kaçmış
![]() ![]() ![]()
Re: 1:43 JAPON?LARIM :))Seviyorum Japonları gerçekten renkleri modelleri her zaman cezbetmiştir beni.
![]()
Re: 1:43 JAPON?LARIM :))Veee bombardıman bitmiştir... Lütfen saklandığınız konu başlıklarından çıkın... Günün son bombaları ile beraber güzel bir bombardıman izlemiş bulunmaktayız... Bu güzel şov için teşekkürler Emre abi... Devamını en kısa zamanda bekliyoruz.... İyi seyirler abi...
Re: 1:43 JAPON?LARIM :))Japonlar süperde.. Lotuslar arada kaynamaya çalışmışlar gibi abi
![]() ![]()
Re: 1:43 JAPON?LARIM :))Bu güzel paylaşımlar ve bombardımanda ben de Alper gibi son olarak bu konuya ulaşmış bulunuyorum sanırım... :))
Hayırlı olsun Emre' m... ![]() ![]()
Re: 1:43 JAPON?LARIM :))Hayırlı olsun gözlerimiz renklendi
![]()
Re: 1:43 JAPON?LARIM :))emre iyi günlerde sergile modellerini.sadece fiyat kazanç oranlaması olarak bakarsak bence en iyi diecast firması cararama.
![]()
Re: 1:43 JAPON?LARIM :))Emre çok güzeller. Şeker gibi görünüyorlar..
![]()
Re: 1:43 JAPON?LARIM :))
Arkadaşlar onların hepsi japon işte. Görmemeye çalışın. ![]() Sizi Bravo... --- Emre Erbaşar
Re: 1:43 JAPON?LARIM :))
Bu güzel tahlil için teşekkürler Yaşar abi. İyi dileklerinize katılıyorum. ![]() --- Emre Erbaşar
15 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir |