Bir çok Amerikan severin yakından tanıdığı GTO. Alper?de de Sarısının olduğu bu model olmazsa olmazlardan.
İyi seyirler...
|
||
diecastr.com
|
||
WELLY : 1966 PONTIAC GTOYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
15 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
WELLY : 1966 PONTIAC GTOBir çok Amerikan severin yakından tanıdığı GTO. Alper?de de Sarısının olduğu bu model olmazsa olmazlardan.
İyi seyirler... En son Emre E. tarafından, 10 Oca 2010, 19:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
--- Emre Erbaşar
Re: WELLY : 1966 PONTIAC GTOEfsane bir modeldir bu güzel paylaşım için çok teşekkürler Emre kardeşim.
![]() ![]() ![]()
Re: WELLY : 1966 PONTIAC GTO![]() Güzel seçim yapmışsın Emre kardeşim.Benimde listemde yer alan modellerden biri.İyi günlerde sergile ![]() ![]()
Re: WELLY : 1966 PONTIAC GTOEmre abi bir dürtü ile gene foruma girdim ve bombardımanına şahit oldum... Uzun zamandır gün yüzü görmeyi bekleyen modeller en sonunda güzel karelerle karşımıza çıkmaya başlamış bile sanırm... İyi günlerde seyireyle abi...
![]()
Re: WELLY : 1966 PONTIAC GTOKlasiklerde bu tarz lastik yanaklarını seversin bilirim.
![]() Harika fotoğraflar, ellerine sağlık kardeşim. ![]() ![]()
Re: WELLY : 1966 PONTIAC GTOEfsane bir araç. Modeli de bir okadar şık. Bu aracın Maisto üretimi ile bunun arasında ne fark var merak ediyorum, çünkü welly gayet güzel işlemiş modeli. Keyifli seyirler Emre Abi
![]()
Re: WELLY : 1966 PONTIAC GTO
Nacizane iki modelide inceleyen biri olarak ufak bir detay verebilirim. Maistoda arka farlar boyama malesef... Welly bu konuda hakkını vererek en azından plastik kullanmış... Sanırım Masito hammer ve güncel modellerde daha başarılı gibi genel olarak... Welly ağırlıklı olarak ürettiği amerikanlara son dönemlerde kendinide aşarak bir adım önde geldi bana en azından benim Ankara'da görebildiğim modeller içinde öyle bir durumnu var... Maiso üretimi... http://www.diecastmodelswholesale.com/servlet/the-4343/1965-Pontiac-GTO-hurst/Detail Welly üretimi http://www.diecastr.com/1-18-modeller-f29/1966-gm-pontiac-gto-welly-1-18-t2733.html
Bunları çok uzun süredir beklediğini biliyorum Alper. Her telefon görüşmesinde üstüne basa basa söyledin valla. Gerçi plakalar yetişseydi daha süper olacaktı. Olmadı bir de öyle çekeriz di mi... Senin GTO ile yanyana fotoğraflayalım bunları... ![]() --- Emre Erbaşar
En kısa sürede koleksiyona katmanı dilerim abi... ![]() --- Emre Erbaşar
Sağol Ali. Çok uzun süredir rafta bekliyordu. Senin diyişinle: Rafta durup da aklımda kalacağına, aldım eve koydum, vitrinde duruyor. ![]() ![]() ![]() --- Emre Erbaşar
Sağolasın Gökhan. Ayrı bir güzel duruyorlar bu şekilde... ![]() --- Emre Erbaşar
![]() --- Emre Erbaşar
15 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 10 misafir |