Forum moderatörlerimizden Burak Kardeşimizin Mustanglerinin Listesini yayınlamasını istiyorsanız ekteki anketi lütfen doldurunuz.Yoksa bahar aylarını bekleyeceğimizi söylüyor kendileri

|
||
diecastr.com
|
||
BuRaK-B MUSTANGLERİN'İN LİSTESİNİ YAYINLASIN! [YAYINLANDI]Yetkili: resatsirin
33 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
BuRaK-B MUSTANGLERİN'İN LİSTESİNİ YAYINLASIN! [YAYINLANDI]Değerli Arkadaşlar;
Forum moderatörlerimizden Burak Kardeşimizin Mustanglerinin Listesini yayınlamasını istiyorsanız ekteki anketi lütfen doldurunuz.Yoksa bahar aylarını bekleyeceğimizi söylüyor kendileri ![]() En son atesoglu tarafından, 06 Oca 2010, 16:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.
![]()
Re: BURAK_B MUSTANGLERİN LİSTESİNİ YAYINLASIN!!!
Facebook grubu ismi gibi olmuş ![]() ![]()
Buna rağmen yayınlamazsa onuda yapacağım ![]() ![]()
Re: BURAK_B MUSTANGLERİN LİSTESİNİ YAYINLASIN!!!:)Destek veriyorum mustang görsün gözlerimizz
![]()
Re: BURAK_B MUSTANGLERİN LİSTESİNİ YAYINLASIN!!!Ben de "evet
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: BURAK_B MUSTANGLERİN LİSTESİNİ YAYINLASIN!!!![]() ![]()
Re: BURAK_B MUSTANGLERİN LİSTESİNİ YAYINLASIN!!!Eğer Burak Mustanglerin Listesini toplu fotoğraflarını, Jenarasyon fotoğraflarını yayınlamazsa elimdeki belgeleri açıklarım kamuoyu şoke olur... Polemiklerin yeni durulduğu forumda araştırmacı asparagas haberciliğim ile yeni polemikler başlatırım...
![]() ![]() Ne demiş atalarımız Mustang'in varsa, benzinliğinde olması gerekli... ![]() ![]() ![]()
Verdiğin destek ve belgelere dayalı paylaşımından dolayı kutlarım Alper kardeşim ![]() ![]()
Re: BURAK_B MUSTANGLERİN LİSTESİNİ YAYINLASIN!!!Bak Burak kim ne demiş bilmem amaaaa eğeeerrr yayınlamazsan kardeşim listeni o zaman ben yayınlarım bendeki Mustang listesini ona göre
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: BURAK_B MUSTANGLERİN LİSTESİNİ YAYINLASIN!!!Ateş Abi yaktın beni...
![]() Aslında listeyi açıklamakta bir problem yok ama fotoğraflar için maalesef güzel havaları yani baharı beklemeniz gerekli. liste içinse daha oylama kapanmadı sonuç her an değişecek gibi duruyor ![]()
Re: BURAK_B MUSTANGLERİN LİSTESİNİ YAYINLASIN!!!1 tane hayır var onuda kesin sen vermişsindir Burak
![]()
Sen yarını bekle Burak Kardeşim.Fark nasılda açılacak ![]() ![]()
Re: BURAK_B MUSTANGLERİN LİSTESİNİ YAYINLASIN!!!Evet diyorum tabiki.Mustang shov bekliyoruz Burak abi senden.
![]()
33 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir |